xneon napisał/a:volender proszę o następny przykład "kotleta".
Cytat
mam w nosie rewelacje i bardzo dobre
to że nie mam najlepszej techniki nie znaczy że do niej nie dążę
nauczyć się patrzeć można w miarę łatwo
słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
nemo napisał/a:wuzet, poka to foto
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
xneon napisał/a:i po co to moderować? tym bardziej, że ludzie takie rzeczy wieszają na ścianach.
nemo napisał/a:wuzet, ej, gdzie Ci to wymoderowali?
xneon napisał/a:ach, czyli jest szansa że wzięto Cię za złodzieja a nie miernotę.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Cytatporanno niedzielne i że dobrze mieć gacie na tyłku
xneon napisał/a:jeśli złodziej, to ukryty komplement, ..... jeśli miernota - to zadufanie i zawiść wykraczające daleko poza normy zdrowych kontaktów międzyludzkich.
xneon napisał/a:zadufanie i zawiść wykraczające daleko poza normy zdrowych kontaktów międzyludzkich.
K20D,K-R,10-20mm,16-45mm,35mm,50mm,18-55mm,28-105mm,70-210mm,70-300mm,400mm, 170-500 jupi
matb napisał/a:volender, kompromitujesz się. Masz do świata pretensje, że źle ocenili Twoje słabe zdjęcia? Rób lepsze.
...publicznie obnosić się swoją niekompetencją i ignorancją nie pozwalającą na dostrzeżenie wartości zdjęć swoich i nie swoich
CytatCzy ono naprawdę jest takie tragiczne, żeby zebrać 2/10?
Cytatto co byś poprawił, gdybyś to Ty robił to zdjęcie?
xneon napisał/a:wytykamy sobie dalej czy powiesz coś konstruktywnego?
Cytat
...a czemu leci w lewo, to upadek natury czy jak mam rozumieć?
...zwiedzając miasto gdy nie fotografujesz, zakładaj dekielek i wyłączaj aparat, bo czasem zahaczysz guzikiem od koszuli o spust migawki i strzelisz takie coś - a przecież szkoda migawki.
...po prostu nie masz pojęcia, po co fotografujesz
adriano210 napisał/a:a co do cytryn zrób takie samo żeby nóż był ostry i będzie git, zrób kadr poziony i zamiast kubka daj jednolite zielone tło (jak w makro), nie znam się ale zdjęcia cytryn widuję często, i uważam że czasem lepiej coś pokazać po prostu takim jakim jest żeby nie przekombinować
słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
K20D,K-R,10-20mm,16-45mm,35mm,50mm,18-55mm,28-105mm,70-210mm,70-300mm,400mm, 170-500 jupi
Cytatxneon, jak zrobisz lepsze z ręki to proszę bardzo - zobacz na czas 180 zrobione z ręki obiektywem który waży ok 3,5 kg
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::