cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
pozdrawiam,
deckard
N
No reason to get excited.
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
Yashica Mat124, Canon 100d
Eldred napisał/a:to są raczej zdjęcia do reklam
No reason to get excited.
czyżby? natrafiłem na to w kontekście urządzania wnętrz i przyozdabiania ich fotografiamiEldred napisał/a:to są raczej zdjęcia do reklam a nie dla snobów-wariatów
superkomornik napisał/a:Dla mnie to szukanie jeleni...
nie ma mnie w internecie
modern art = i could do that + yes, but you didn't
tatsuo_ki napisał/a:superkomornik napisał/a:Dla mnie to szukanie jeleni...
jo, bo artysta to powinien do śmierci chodzić w łachmanach i umrzeć nieznanym i niedocenianym, oczywiście umrzeć z głodu, bo ostatnie pieniądze wyda na kliszę, którą wywołają już jakieś wnuki, najlepiej jak będzie też pochowany w zbiorowym grobie, bo przecież nawet na indywidualną kwaterę nie będzie pieniędzy...
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
Roszpunka napisał/a:Jeśli ktoś chce żyć z artyzmu, niech przynajmniej robi to porządnie.
Roszpunka napisał/a:Dziś jednak każdy może być artystą.
Roszpunka napisał/a:Kupię lustrzankę, zrobię nieostre zdjęcie kurde, kamienia(...)
superkomornik napisał/a:tatsuo_ki, a uważasz że te zdjęcia warte są takich cen?
nie ma mnie w internecie
od początku miałem w wyobraźni porównanie z tą właśnie reklamą LysyRudy,LysyRudy napisał/a:jestem jakiś nie czuły na sztukę z tym artyzmem w tych zdjęciach to jak w tej reklamie skody "wiesz co dobre"
gezaj napisał/a:od początku miałem w wyobraźni porównanie z tą właśnie reklamą LysyRudy,LysyRudy napisał/a:jestem jakiś nie czuły na sztukę z tym artyzmem w tych zdjęciach to jak w tej reklamie skody "wiesz co dobre"
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Tyle są warte ile ktoś za nie zapłaci. Bo co z tego wynika, że ktoś wyceni swoje zdjęcie na tysiąc albo 100 tys. jeśli go nie sprzeda? Autorzy tych zdjęć mają mocno zawyżone mniemanie o wartości swojej twórczości.SeizeThePicture napisał/a:A nie jest dla Was budujące, że przypadkowe wyjście na spacer z aparatem i zrobienie 4 zdjęć może być dla kogoś warte 12kPLN?
X-T1
SeizeThePicture napisał/a:A nie jest dla Was budujące, że przypadkowe wyjście na spacer z aparatem i zrobienie 4 zdjęć
nie ma mnie w internecie
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::