YellowLabel napisał/a:Chyba, że zapragniesz odgrzać frytki - to może być kłopot :D
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
zapraszam!
k3II, k20d, 10-20, 16-50, 85, 8, af540, yn560
moje oczy są oczami wariata...
piszemy tutaj raczej o mikrofalówkach a nie o grillach z możliwością microwaves .Cytatwstawiam obiad do kuchenki nastawiam kombinację grill+microwaves+convection i po 2-3 minutach mam chrupiące frytki jak z przed 15 minut
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
opiszon napisał/a:Samp napisał/a:
3. Odrzucałem modele z przyciskiem do otwierania drzwi. Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że zawsze to jakiś kolejny mechanizm, który jest potencjalnym punktem usterek; nie przekonywało mnie to. Wolałem tradycyjny uchwyt.
ja tak samo
doświadczenie dziadków, rodziców i brata mówiło mi, że w modelach z przyciskiem, jedyne co się psuje to przycisk
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
opiszon napisał/a:andybond, błąd - ja zawsze jak się zbliża czas karmienia w oborze, odchodzę od forum
roket napisał/a:Mikrofala nadaje się w zasadzie do odgrzewania , nie liczcie na chrupiące kurczaczki czy łososia
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
roket napisał/a:Mikrofala nadaje się w zasadzie do odgrzewania , nie liczcie na chrupiące kurczaczki czy łososia
YellowLabel napisał/a:) szybciej 2)nie pływają całe w tłuszczu 3)są bardziej wypieczone i miękkie .
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF