zapraszam!
k3II, k20d, 10-20, 16-50, 85, 8, af540, yn560
moje oczy są oczami wariata...
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
FF + Crop + Moja galeria
Chmurzasty napisał/a:te pierścienie z aukcji mogą mieć przeniesienie automatyki przysłony (tak jak "Kolo" opisuje) tak jak obiektywy M w Pentaxie
Chmurzasty napisał/a:ale nie można sterować przysłoną z body
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:No właśnie co to za automatyka?
Chmurzasty napisał/a:k33l na mój rozum to te pierścienie z aukcji mogą mieć przeniesienie automatyki przysłony (tak jak "Kolo" opisuje) tak jak obiektywy M w Pentaxie, ale nie można sterować przysłoną z body Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.