asiagrazyna  Dołączyła: 22 Kwi 2010
  Plecak, który zmieści kadyszkę, 3 obiektywy i jeszcze coś
Witam :) mam plecak fotograficzny, ale na wyjazdy wakacyjne jest za mały. Przydałby mi się taki, żebym mogła jeszcze wcisnąć kurtkę od deszczu i butelkę z wodą. I oczywiście chciałabym niedrogo. Polecacie coś?

adriano210  Dołączył: 13 Kwi 2009

Bruinen  Dołączył: 03 Sty 2008
K3L - mam od ponad roku, polecam, zaliczyłem kilka dłuższych plenerów i kilkadziesiąt krótkich, super wygodny i pojemny ;-)

andrusz  Dołączył: 27 Lip 2007
Ja używam Fomei Radek Jaros i jestem zadowolony (ma na prawdę dużo miejsca na rzeczy osobiste):

http://www.swistak.pl/a51...RO-8611-K2.html

Dzięki za odpowiedź :-) A powiedzcie, czy jego można nosić tylko na plecach? Jak jest z łatwością wyjmowania sprzętu? Bo teraz mam taki, który można łatwo przesunąć do przodu.

Bruinen  Dołączył: 03 Sty 2008
asiagrazyna, albo wygodny, albo szybkie wyciąganie sprzętu - ja używam K3L a wyprawach w góry i długie wędrówki, zapakowany sprzętem, wodami mineralnymi i statywem waży sobie sporo, a mimo tego naprawdę wygodnie się go nosi ;-)

marucha  Dołączył: 22 Kwi 2006
Popatrz też na lowepro orion aw - choćby tu:
http://www.allegro.pl/ite..._gwarancja.html
Napisz też, co oznacza "niedrogo"...

Ja nie potrzebuję na długie wędrówki, wystarczy jeśli zmieszczę oprócz sprzętu coś do picia, kurtkę i telefon oraz portfel ;-) Patrzyłam na te linki, myślałam, że kupię taniej, ale jak zwykle - albo tanio, albo z sensem. Dziękuję bardzo za rady, są dla mnie cenne :-)

unnamed  Dołączył: 30 Gru 2007
To jeśli K3 jest dla Ciebie za duży to looknij na Alphę - też od Naneu, przyzwoity i wygodny a sporo tańszy od K3.

adriano210  Dołączył: 13 Kwi 2009
do k3l właśnie tyle wejdzie - laptop 2 litry wody kurtka i kanapki oraz statyw

Skocz do: