K200
er_es napisał/a:Z okazji okrągłej rocznicy słynnej bitwy prawdopodobnie w tym roku impreza pod Grunwaldem będzie miała specjalny charakter i większy rozmach. Nigdy nie miałem okazji przyglądać się temu zjawisku ale byc może zdecyduję się na odwiedziny Grunwaldu w okolicach Wielkiej Rekonstrukcji.
Proszę o wszelkie przydatne informacje z uwzględnieniem faktu, iż chciałbym wziąć ze sobą aparat i zrobić jakąś fotkę a więc ważne jest ukształtowanie terenu, położenie słońca itd.
W ścieci jest sporo informacji ale nie potrafię odfiltrować tych błędnych albo nieaktualnych - jestem grunwaldzkim lajkonikiem :D
Jak na strychu: jakieś puszki, parę słoików i trochę innego badziewia.
A w kącie album z jakimiś fotkami
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
K200
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
i tak nie źleCytat"Teraz nie mam czasu bo jeszcze 1,5 godziny leżę martwy".
CytatPo co ładować tam wesołe miasteczko i stoisko z gaciami? - pyta "Jedam von Blabo"
CytatJeżeli impreza pochłania prawie 30 milionów złotych, to ja się też chętnie dowiem ile kasy na co poszło, bo jakoś nie zauważyłem wielkich zmian i udogodnień - pyta "Tomic".
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
Raven napisał/a:Szkoda, ale jeżeli jest tylu chętnych to jak to zrobić inaczej?
sculptor napisał/a:To nie jest wielka filozofia organizacja takiej imprezy mając 30mln
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:pewnie większą część tej kasy zjadło wyprodukowanie klipu promocyjnego przez "Platige Images" i reklama eventu w mediach
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel