Pozdrawiam
Arti
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
Arti
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
darius_Er napisał/a:
No tak , o t omi chodziło, tym bardziej jak sie nie zgodzila wstawić auta do warsztatu przeze mnie wskazanego
Tobie się kojarzy ?!opiszon napisał/a:ja przepraszam że mi się wszystko kojarzy, ale to nie moja wina
Arti napisał/a:jakbym robił
Arti napisał/a:jak pójdziesz do "pana Zenka"
Arti napisał/a:często opłaca się brać (...) do ręki
Arti napisał/a:Pani nie musiała się zgadzać
Arti napisał/a:by pokryła
Arti napisał/a:ona nawet nie musi Cię pytać czy może
Arti napisał/a:to ona tu stawia warunki
Arti napisał/a:Mówisz, ze to pachnie
Arti napisał/a:jeszcze niedawno sporo ludzi z tego żyło
Arti napisał/a:Jeżdzili i szukali "jelenia"
Arti napisał/a:Jak ktoś Was puknie
Arti napisał/a:na miejscu, do ręki
Arti napisał/a:psiknąć i po sprawie
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
python28 napisał/a:spisali protokół wziął na siebie winę bardzo mu zależało żeby nie wzywać policji bo zabiorą mu prawo jazdy, więc nie zadzwonili. Po południu zadzwoniłem do owego pana a on mi powiedział że jego nawet nie było w tamtym miejscu
Arti napisał/a:hmmm jeszcze niedawno sporo ludzi z tego żyło.
Arti napisał/a:Jak ktoś Was puknie, to uważajcie na propozycję wypłaty "na miejscu, do ręki" Naprawdę można się zdziwić...
sp7foy napisał/a:Wybacz, ale na takie coś to chyba tylko ktoś ułomny się zgodzi.
Wskazujesz warsztat szwagra, ok. Będziesz miał mniejsze koszty, no rozumiem.
Ale ja wstawiam do takiego warsztatu, żeby mieć sprawne a nie tanio zrobione.
sp7foy napisał/a:darius_Er napisał/a:
No tak , o t omi chodziło, tym bardziej jak sie nie zgodzila wstawić auta do warsztatu przeze mnie wskazanego
Wybacz, ale na takie coś to chyba tylko ktoś ułomny się zgodzi.
Wskazujesz warsztat szwagra, ok. Będziesz miał mniejsze koszty, no rozumiem.
Ale ja wstawiam do takiego warsztatu, żeby mieć sprawne a nie tanio zrobione.
darius_Er napisał/a:szwagier robi w innej branży, ale jego usług juz nie polece
pjak napisał/a:Nie wiem co powie ubezpieczyciel, ale jak dostanę wycenę to napiszę.
opiszon napisał/a:pjak napisał/a:Nie wiem co powie ubezpieczyciel, ale jak dostanę wycenę to napiszę.
a ja wiem
szkoda całkowita
CytatNie znasz nawet rocznika auta, przebiegu i już wiesz jaka będzie wycena???
darius_Er napisał/a:
No nie wybacze, bo szwagier robi w innej branży, ale jego usług juz nie polece. Pozatym sprawnie zrobione nie koniecznie znaczy drogo
darius_Er napisał/a:Zdziwienie moje wzrosło niespotykanie, gdy dostalem pismo od swojego ubezpieczyciela, że "wypłacił" ów poszkodowanej - uwaga 1850zł !!! Auto w całości mozna kupić za 4000 - 6000 zł. Czy moze mi wytlumaczyc ktos skąd oni wzieli taka kwote ?
Pentax K-x DA-L 18-55mm F3,5-5,6 AL + DA-L 50-200mm F4-5,6 ED, SMC-M 1.7 50mm, Velbon DF-60
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
darius_Er napisał/a:ale moze jestem dziwny
K-x, DA L 18-55, DA 55-300, SMC FA50/1,7 jakiś marny statyw..
pjak napisał/a:
Firma ubezpieczeniowa wyceniła naprawę szkody w ASO na 1741 netto. Koszt napraWY UREALNIONY (cokolwiek to znaczy) 800Zł netto.
sp7foy napisał/a:Bo w takiej sytuacji najlepiej się zgodzić, wziąć pieniądze.
sp7foy napisał/a:Poza tym wartość podają w stanie obecnym a nie w pełni sprawnego.