guerilla napisał/a:ponoć w Diafine wywoływany ma taką czułość właśnie nominalnie i nie wiele się różni od naswietlonego na 400. ale nie widziałem przykładów nigdzie tego w biały dzień..
dan napisał/a:ponoć w Diafine wywoływany ma taką czułość właśnie nominalnie i nie wiele się różni od naswietlonego na 400. ale nie widziałem przykładów nigdzie tego w biały dzień..
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:dan napisał/a:ponoć w Diafine wywoływany ma taką czułość właśnie nominalnie i nie wiele się różni od naswietlonego na 400. ale nie widziałem przykładów nigdzie tego w biały dzień..
Dojdzie diafine, zdam relacje.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
CytatNie ma jak streetphoto na peryferiach miasta robione telefonem komorkowym:
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
tref napisał/a:ponieważ TriX do mnie idzie, to się pytam - warto aż tak go szarpać?
pozdrawiam,
dzerrry
tref napisał/a:Skończyłem pisać, biorę się za pracę nad tymi zdjęciami. Ech, ciekaw jestem rezultatów.
MINI GALERIA
K10D, MZ5n, MX
marichi25 napisał/a:tref napisał/a:Skończyłem pisać, biorę się za pracę nad tymi zdjęciami. Ech, ciekaw jestem rezultatów.
No, po takiej relacji to wszyscy tutaj przebieramy nóżkami z niecierpliwości, żeby zobaczyć te zdjęcia.
Niesamowicie fajnie słyszeć, że kogoś dorwał taki entuzjazm. W dodatku zaraźliwy! Aż mi się smutno zrobiło, że dziś siedzę w pracy, a jak skończę to głucha noc i mogę conajwyżej CSa odpalić lub nad galerią posiedzieć...
Oby do wtorku - wtedy i ja wypadam na foty do podłódzkiego lasu.
szkoda, że Warszawa nie jest większym miastem, ciemno tu jak... No, oświetlają tylko niektóre budynki, ogólnie to nie NY [tam to są foty nocne!]guerilla napisał/a:chociaż tylko w większych miastach jest na tyle jasno na ulicach
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
tref napisał/a:szkoda, że Warszawa nie jest większym miastem, ciemno tu jak...
pozdrawiam,
dzerrry
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
pozdrawiam,
dzerrry
zapraszam, pochodzimy razem Ty zaczniesz z południa, ja z północy i spotkamy się w centrum na dobrym piwku.dzerry napisał/a:a przede wszystkim mozesz isc, isc i isc.
prawda! Mam takie piękne, odzwierciedlające określenie na nich - "odloty". Chodzą więc takie odloty i można się wpatrywać. Nawet do pewnego stopnia są tolerowani przez starsze pokolenie [tzn. nie są już wytykani palcami, a powodują tylko szmerek komentarzy-to postęp].dzerry napisał/a:Ja tam lubie Warszawe - macie kolorowa ulice, w sensie, ze ludzie sa roznorodni
tref napisał/a:W tym mieście nie ma ulicznej kultury bycia, a to dlatego, że jest tu wielu przyjezdnych, którzy się z tym miastem nie utożsamiają. Mówią otwarcie-nie lubię Warszawy.
tref napisał/a:W tym mieście nie ma ulicznej kultury bycia, a to dlatego, że jest tu wielu przyjezdnych, którzy się z tym miastem nie utożsamiają. Mówią otwarcie-nie lubię Warszawy.
MINI GALERIA
K10D, MZ5n, MX
tref napisał/a:szkoda, że Warszawa nie jest większym miastem, ciemno tu jak... No, oświetlają tylko niektóre budynki, ogólnie to nie NY [tam to są foty nocne!]guerilla napisał/a:chociaż tylko w większych miastach jest na tyle jasno na ulicach
dan napisał/a:guerilla, wiesz, ja przez kilka lat liceum szwedalem się nocami po miescie i uwazalem, ze to calkiem bezpieczne. Niestety jednej feralnej nocy zostalem brutalnie napadniety i od tego momentu jestem bardziej wyczulony na podejrzanych ludzi, miejsca i sytuacje
Cambo
"...Put your arms around my soul, and take it dancing..."