maser napisał/a:Odświeżam temat. Mój Młody męczy mnie o konsolę. Wczoraj miał komunię więc uzbierał nieco kasy i twardo obrał kurs na konsolę. On chce Wii (maniak Super Mario).
Ja nie jestem grywalny więc się nie orientuję (przeczytałem spooro po necie o tym wszystkim i nadal mam mętlik w głowie - ten wątek tu też...).
Opłaca to się kupić dla 8 -latka który jest fanem kilku tytułów z preferencją na przygodówki? Słyszałem że Wii jest bardziej "ruchowa" i można grać nie tylko z kanapy.
Czy jest tu jakiś user tego systemu?
maser napisał/a:Odświeżam temat. Mój Młody męczy mnie o konsolę. Wczoraj miał komunię więc uzbierał nieco kasy i twardo obrał kurs na konsolę. On chce Wii (maniak Super Mario).
Ja nie jestem grywalny więc się nie orientuję (przeczytałem spooro po necie o tym wszystkim i nadal mam mętlik w głowie - ten wątek tu też...).
Opłaca to się kupić dla 8 -latka który jest fanem kilku tytułów z preferencją na przygodówki? Słyszałem że Wii jest bardziej "ruchowa" i można grać nie tylko z kanapy.
Czy jest tu jakiś user tego systemu?
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
stopka
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
Zorka 4->Mz-5n->MX->MZ-S->K7->FF+L&L->kolejny FF+ART+L->ból pleców->Fudżik X-T1+KIT ;) plus lampy i piloty 622TX - pozostałość po systemie C
maser napisał/a:Aż się boję po opisie (spokojnie damy radę!)
maser napisał/a:Dema gier za free?
Zorka 4->Mz-5n->MX->MZ-S->K7->FF+L&L->kolejny FF+ART+L->ból pleców->Fudżik X-T1+KIT ;) plus lampy i piloty 622TX - pozostałość po systemie C
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
YellowLabel napisał/a:fable to taki dziecinny rpg czy raczej normalny? Wciąga?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Jest taki bajkowy, ale krew leje się gęsto, zabawy z paniami itp. mnie urzekły dialogi. Za bardzo angielskiego nie znam, ale ten angielski akcent, miodzio . Sa napisy. Grałem tylko w Fable 2.YellowLabel napisał/a:argawen, fable to taki dziecinny rpg czy raczej normalny?
GOW to chyba Gears of War. Ja pisałem o Mass Effect. Lubię gry na kilkadziesiąt godzin. DA to koło 80 godz., Mass Effect ok. 50 godz.YellowLabel napisał/a:GoW 1 i 2 już daaaawno przeszedłem
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
K-5 + Z-1p + Σ 10-20/3.5 + Σ 30/1.4 + Σ 50/1.4 + Σ 85/1.4 + Metz 58 AF-1
http://kraskowski.pl
a ja w 1kę (na PCcie i Xklocku starym jak miałem przez chwilę)argawen napisał/a:Grałem tylko w Fable 2.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-5 II, CZ 25/2.8, VL58/1.4, T70-200/2.8