Pietras napisał/a:Chetnie poslucham jakich bledow nie powinienem robic a ktore zrobilem Zapewne ktos doda ze bledem bylo zaczac robic zdjecia
Cambo
Pietras napisał/a:A czy jest jakas ksiazka ktora mozesz polecic na ten temat ? Najlepiej jak by wszystko bylo w jednej :)
Cambo
Ż jest P... p.
CytatDobrze jest znać zasady kompozycji, bowiem nabierając doświadczenia, będziemy je często łamać. Robimy to jednak świadomie i z umiarem, aby wykonać i pokazać tylko udane zdjęcia. Sztywne trzymanie się zasad może doprowadzić to uzyskania niezbyt udanych fotografii. Dlatego chcąc wyrazić lub stworzyć jakiś nastrój musimy eksperymentować trzymając się przynajmniej zasady trójpodziału.
Cambo
Ż jest P... p.
CytatMilo, nikt tu nie jest alfa i romeo
Cambo
milo napisał/a:a tak na serio to o co Ci chodzilo? :)
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Chodziło, że pierwszą odpowiedzią mogłeś mimo woli Kolegę Pietrasa zrazić do naszego ciała... znaczy grona
Cambo
Musiałem to przegapićmilo napisał/a:Jarek podobo 4 butelki wypil...
Ż jest P... p.
Jawna nadinterpretacja. Nie pijam wina.milo napisał/a:Jarek podobo 4 butelki wypil...
Ż jest P... p.
Jarek Dabrowski napisał/a:Jawna nadinterpretacja. Nie pijam wina.
Cambo
Też nie - ale jak ktoś poczęstuje, to nie odmówię. Prawdę mówiąc, to grappę (oryginalną włoską) piłem chyba tylko raz, i to dawno temu. Nawet smaku nie pamiętam.milo napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:Jawna nadinterpretacja. Nie pijam wina.
A Grappe?
Jarek Dabrowski napisał/a:Też nie - ale jak ktoś poczęstuje, to nie odmówię. Prawdę mówiąc, to grappę (oryginalną włoską) piłem chyba tylko raz, i to dawno temu. Nawet smaku nie pamiętam.
Cambo
Jarek Dabrowski napisał/a:Jeśli mam być szczery, to nie miałem pojęcia, że Żubrówka i grappa to to samo (o ile to to samo).
Cambo