kristofo napisał/a:chodzę po sali robie zdjęcia i przy okazji z siebie głupca a córce tzw. zwałę
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Cytatmilo a juz myslałem, ze wszystko wiem. A ty mi tu żargonem ... "na głębi" ... czy dobrze rozumiem, ze wyłączam AF i ustawiam ostrośc ręcznie albo jeszcze lepiej ustawiam ja na nieskończonośc?
Cambo
Właściciele tego gospodarstwa sobie zastrzegli obecność ogoś z rodziców. Mają różne doświadczenia ... Zresztą pewnie pamiętacie swoje własne 18-ki Ja swoją ... słaboPiotrR napisał/a:I tak masz nieźle, jak Cię córka w ogóle wpuszcza na swoją osiemnastkę...
milo napisał/a:W kicie jak ustawisz ostrosc na 2m i ustawisz 5.6 to praktycznie na hiperfokalna ostrzysz. Tak te przedszkolaki byly zrobione. Zawsze mozesz szybko przeostrzyc. Pamietaj w kicie rob caly czas na 5.6 zachowasz stale swiatlo!
K-5, DA* 50-135/2.8, DA* 16-50/2.8 moje zdjęcia
kristofo napisał/a:Wogóle wszystkim dziękuje za rady... Teraz postaram się wprowadzić je w życie....
ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć ...
Cambo
Marzenia się spełniają - kadyszka
http://picasaweb.google.co.uk/jakubchojnowski
Cambo
Marzenia się spełniają - kadyszka
http://picasaweb.google.co.uk/jakubchojnowski
ale może jeszcze trwa.milo napisał/a:ta impreza byla 3 dni temu...
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Jarek Dabrowski napisał/a:ale może jeszcze trwa.
Cambo
CytatW sumie to się krisfoto nie odzywa...
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Cambo
bEEf napisał/a:niestety miałem tylko kita![]()
Cambo
Cytatmilo, a czy ja napisałem, że zdjęcia nie wyszły?Piszę "niestety", bo nic nie zastąpi obcowania z jasną m-ką
Zdjęcia ok - tylko, jak mówię - rodzinne, nic na wystawę. No może jakieś drzewko w wątku o wiośnie.
Cambo
CytatEj, no nie mow ze tamtejszych drzew 28 nie obfociles...
bEEf napisał/a:No nie i dlatego właśnie płaczę...
Cambo
Jak ich nie wycięli, to jeszcze obfocisz.bEEf napisał/a:No nie i dlatego właśnie płaczę...
Ż jest P... p.