fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Ja kupiłem tu:
http://allegro.pl/item633...lcd_szybka.html
W czwartek kliknąłem a dziś przyszła.
Akcja co prawda zakończona, ale jak widać, coś zostało więc pewnie wystawią.

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Ja kupiłem kiedyś od użytkownika Allegro o nicku przemo12343. Dostałem w ciągu kilku dni. Dodatkowo zamówiłem więcej kompletów eneloopów, których nie miał akurat wystawionych na osobnych aukcjiach - bez problemu można wszystko dogadać. Polecam - szybko, dobry kontakt, ceny do przełknięcia.

kubas  Dołączył: 16 Cze 2010
Ta strona jest pewna, tania i paragon lub faktura Vat tez zawsze jest ;-) www.apus.pl

daśko  Dołączył: 15 Mar 2010
polecam www.hurt.com.pl
Szybko i sprawnie :mrgreen:

niezgod  Dołączył: 03 Cze 2009
konrad white napisał/a:
Pierwszy negatyw będzie dla nich

Mam nadzieję, że to tylko pojedyńczy wypadek przy pracy. Kupuję u nich regularnie i jak do tej pory wszystko było w najlepszym porządku i z dostępnością towaru i z czasem realizacji.
Nawet jak kupowałem bezpośrednio w ich siedzibie (tej fizycznej) to wszystko mieli od ręki.
...
Kupowałeś w ich sklepie internetowym czy na allegro? Teraz sobie przypomniałem że na ich konto na allegro ktoś już się żalił. Co ciekawe na allegro mieli drożej jak w sklepie (przynajmniej jakiś czas temu. Ja zawsze kupowałem w sklepie)

zuka68  Dołączył: 31 Maj 2010
Ja swoją BC-900 kupiłem w Warszawie na ul.Nowy Świat 66 /róg ul.Świętokrzyskiej. Wczoraj na Allegro sprzedawali za 136zł bez 10 groszy. Jak na "prestiżowe miejsce" to mają wyjątkowo normalne ceny wiec kupiłem też tam kilka innych rzeczy.

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
Najprościej wybrać ofertę tam gdzie najtaniej wraz z kosztami przesyłki. Potem dzwonisz na miejsce i pytasz, czy jak za 3 sek. kupisz i zaraz zapłacisz, to wysyłka nastąpi dzisiaj (ewentualnie jutro)? Jeśli na wszystko jest TAK, bierzesz, jak NIE, to patrzysz na kolejną ofertę. Ot filozofia. Wszystko zależy Ci od tego, jak bardzo zależy Ci na czasie. Przy założeniu, że kupujesz w "znanych" sklepach, u "znanych" sprzedawców.

Skocz do: