Jaroslavus napisał/a:Przecież M-JPEG to również kompresja
Jaroslavus napisał/a:w przypadku h264 jest się w stanie więcej upchać przy tej samej wadze
Jaroslavus napisał/a:do finalnego eksportu stosuje się bezstratną jakość
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
pozdrawiam,
dzerrry
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:Moja siostra, która filmuje dla extreme sports, mówi: "Pewnie, że moglibyśmy stanąć z canonami, i byłoby super, ale ludzie patrzyliby na nas jak na amatorów, a oczekiwali poważnej ekipy." :)
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Naprawde, w dzisiejszych czasach, jakiekolwiek marudzenie na technologie to wymowka na brak pomyslu.
dzerry napisał/a:Kazdy z nas ma na wyciagniecie reki srodki, o ktorych 20 lat temu nawet zawodowcy mogli pomarzyc. Niesamowite. Tylko uczyc sie i krecic.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Raven, o czym ty w ogole piszesz? Przeciez ja caly czas mam na mysli normalnych ludzi
Cytathobbistycznie zmontowac jakas etiude.
CytatCzy widzisz w tej chwili JAKIEKOLWIEK ograniczenia techniczne dla realizacji takiego pomyslu?
Raven napisał/a:Lustrzanka trochę ją obniżyła, ale wciąż nie wystarczająco.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
pozdrawiam,
dzerrry
nie ma mnie w internecie
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Naprawde, w dzisiejszych czasach, jakiekolwiek marudzenie na technologie to wymowka na brak pomyslu.
makak napisał/a:Do jednej twórczości wystarczy jakość z komórki, a do innej profesjonalna kamera fimowa to wciąż będzie mało aby wyrazić wizję twórcy
makak napisał/a:twórcom nic więcej już do szczęścia nie potrzeba
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:gwarantuję... jeśli będziesz doskonale wiedział "co" i "dlaczego", znajdziesz też i metodę na "jak"...
Raven napisał/a:Ciągle jednak nie wyobrażam sobie filmowania szybko ruszających się obiektów lustrzanką oraz zmiany ogniskowej i ostrości równocześnie bez wpływu na stabilność kadru, że o zabawie przesłoną nie wspomnę.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:A jak to sie w takim wypadku robi w kamerach?