H.M. napisał/a:Jak jakiś rok temu zapytałem w towarzystwie o co chodzi z tym fejsbukiem, czemu wszyscy się tak tym kręcą
joelle napisał/a:narzędziem promocji
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
H.M. napisał/a:No, ale żeby promocja miała sens, to tych promujących się musi być znacznie mniej niż potencjalnych promocjopodatnych.
A mam wrażenie, że to jednak zdecydowania większość userów.
H.M. napisał/a:Czyli nasuwa mi się wniosek, że te portale, to majstersztyk speców od marketingu polegający na stworzeniu kolejnej płaszczyzny sprzedaży.
H.M. napisał/a:Czy ja nie popadam w paranoje?
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
joelle napisał/a:
[ Dodano: 2010-07-07, 17:49 ]
H.M. napisał/a:Czyli nasuwa mi się wniosek, że te portale, to majstersztyk speców od marketingu polegający na stworzeniu kolejnej płaszczyzny sprzedaży.
Też nie do końca. Trzeba umiejętnie wykorzystywać takie narzędzia jak portale społecznościowe. A efekt bywa zdumiewający i przekraczający nasze oczekiwania
www.beskid-niski.pl
www.beskid-niski.pl
H.M. napisał/a:No właśnie - ilu jest tych wykorzystujących? 10%? reszta to "wykorzystywani"
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
dzerry napisał/a:NK wprowadzila te zapisy tylko po to, zeby na przyklad wysiwtlac zdjecia w widgetach tak jak to robi FB
CytatDane te mogą zostać wykorzystane do wyświetlenia Panu bannera naszego kontrahenta w nk.pl. Dla przykładu - wykorzystując informację, którą wpisał Pan w edycji profilu, w polu miejscowość, będziemy mogli wyświetlić Panu reklamę pizzerii z Pana miejscowości. Jeśli chodzi zaś o fragment "poza serwisem", to mówimy tu np. o reklamach, które mogą pojawić się w tzw. widżetach. Jeśli termin jest Panu obcy, to wyjaśniam, że są to specjalne ramki, które część informacji z jeden strony wyświetlają w ramach innej. Gdyby np. Pana znajomy chciał na swojej prywatnej stronie umieścić taką ramkę z podobiznami osób, które zaczęły go ostatnio obserwować na Śledziku w ramach nk.pl, potrzebna jest do tego odpowiednia zgoda. W samej tej ramce znowu może być wyświetlana reklama, np. znowu baner pizzerii.
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
Eldred napisał/a:
A ja nie chcę zobaczyć np. tego zdjęcia w reklamie podpasek czy czegokolwiek.
Obrazek
Crow napisał/a:To po co je tu umieściłeś
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
CytatNowa wirtualna społeczność, nowe wirtualne produkty, wirtualny konsument - kasa prawdziwa.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Z tego co wiem to śledzik dobry jest pod wódeczkę. Koniecznie zmrożoną.PiotrR napisał/a:ktoś mi wyjaśni o co chodzi z tym śledzikiem?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR, nie martw się. Ja nawet po wyjaśnieniu nie wiem, o co w tym chodziPiotrR napisał/a:Właśnie, ktoś mi wyjaśni o co chodzi z tym śledzikiem? Bo wszędzie trąbią o śledziku, a ja w ogóle nie wiem, co to takiego, i dlaczego to takie zło...
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20