Żebyś Ty wiedział ile ja bym dał, żeby tę nudę mieć już teraz .... inna sprawa to taka, że z moimi kochanymi diabełkami nie ma szans na nudępepek napisał/a:No to się chłopaki wynudzicie. Cały dzień tylko plaża, morze, słońce. Nuuuda.
Jak nie będzie lało non stop, to dla mnie bomba ... ileż się można na tej plaży smażyć, poza tym jodu więcej po deszczuPiotrR napisał/a:No i jeszcze nad Bałtykiem jest ten dreszczyk emocji - człowiek nigdy nie wie, czy następnego dnia nie będzie szedł na plażę w polarze i kurtce.
rysiekll napisał/a:Jak nie będzie lało non stop, to dla mnie bomba ... ileż się można na tej plaży smażyć,
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
pepek napisał/a:No to się chłopaki wynudzicie. Cały dzień tylko plaża, morze, słońce. Nuuuda.
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
K-X|K-S2|DAL 18-55AL|DA 50-200ED WR|FA 50|Samyang 10mm|SlingShot A200|Triopo C158+B-2|Velbon DF50
maxthebest napisał/a:16stp, 10stp nocą..jak na razie dla wytrwałych, choć gdy słońce wyrwie się zza chmurek, a leżysz w plażowym dołku, to grzeje :)
K-X|K-S2|DAL 18-55AL|DA 50-200ED WR|FA 50|Samyang 10mm|SlingShot A200|Triopo C158+B-2|Velbon DF50
rysiekll napisał/a:... nacht Breslau ...
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:rysiekll napisał/a:... nacht Breslau ...
W innym wątku było to poruszane, jesteśmy w Polsce i należy używać naszych nazw.
rysiekll napisał/a:A wracając do tematu, w okolicach Szczecina i na wschód jechać jak pokazuje nawigacja czy też systemy w necie czy może jakoś inaczej?
Pare obiektywow, jakies tam body, filtry i statyw
Zapraszam do galerii: http://picasaweb.google.pl/Mad78s/