CytatDlatego czas najwyższy, żeby uświadomić ludziom w czym wspólnoty mają przewagę, a spółdzielnia won!
joelle napisał/a:Ponieważ nie wszędzie jeszcze święci triumfy demokracja (dobrym przykładem są spółdzielnie mieszkaniowe)
Raven napisał/a:Kiedyś ojciec będą kierownikiem w jednym z podzakładów dużego zakładu miał kupę kasy i wielki dom pod miastem. Tak mówili pracownicy. Ja jednak wychowałem się w bloku i bananowcem nie byłem
Henry napisał/a:Lubię słuchać narzekania na brak demokracji osób które nie mogą ruszyć d***py na zebranie spółdzielni, tylko budzą się po fakcie z ręką w nocniku i lamentują. Tak... to zdecydowanie wina braku demokracji...
opiszon napisał/a:żaden blok w całej spółdzielni nie ma wind, więc to nie problem
Henry napisał/a:Lubię słuchać narzekania na brak demokracji osób które nie mogą ruszyć d***py na zebranie spółdzielni, tylko budzą się po fakcie z ręką w nocniku i lamentują.
joelle napisał/a:dawno to było? Interesuje mnie jeszcze jaki to typ domofonu. Będę wdzięczna, jeśli podasz mi namiary na firmę, która to instalowała
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
Pozdrawiam
H.M. napisał/a:W mojej klatce ciągle ktoś psuje domofon.
CytatA u mnie w bloku mieszkają koty i sąsiadom nie chce się schodzić, żeby je wypuścić. Do tej pory nikt drzwi od klatki schodowej nie zamykał i wszystko było ok, ale jeśli będą zamknięte...
H.M. napisał/a:elektromagnez od otwierania ciągle bzyczy
Pozdrawiam
raz na 20 lat z dopłatami mieszkańcówRaven napisał/a:Okna
że co nic nie robione od momentu powstania bloków (30lat)Raven napisał/a:elektryka
j.w.Raven napisał/a:gaz
miasto podciągnęło kanalizę na swój koszt do osiedla parę lat temuRaven napisał/a:kanalizacja
hmm, ja pamiętam 2 malowania klatek za mojego życiaRaven napisał/a:malowanie...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
CytatA ja lubie sluchac ludzi, ktorzy nie pracuja po 10h dziennie i nie moga brac urlopu w srodku dnia, a w dodatku maja mnostwo czasu, aby krytykowac innych, nie majac pojecia o ich trybie zycia.
plwk napisał/a:H.M. napisał/a:elektromagnez od otwierania ciągle bzyczy
Najprościej w mieszkaniu zablokować przycisk od otwierania.
Henry napisał/a:Joelle, u mnie dwaj sąsiedzi ci wycwanili i zrobili kotom drabinki przy oknach (mieszkają na parterze) - oni zadowoleni i koty tym bardziej.
Pozdrawiam
Henry napisał/a:To tak jak ja. Ale dzięki tej pracy mam dość kasy żeby płacić na pomysły moich sąsiadów
plwk napisał/a:U mnie informacje o zebraniach są wywieszane przy wejściu do klatki schodowej z wyprzedzeniem kilkudniowym.
opiszon napisał/a:zarząd robi co chce, i robi to wbrew woli mieszkańców, a niepokornym na zjazdach potrafi odbierać członkostwo w spółdzielni
joelle napisał/a:
opiszon napisał/a:zarząd robi co chce, i robi to wbrew woli mieszkańców, a niepokornym na zjazdach potrafi odbierać członkostwo w spółdzielni
Jaka jest tego podstawa prawna?
K-x + dwa kity + Helios 44M 58/2
Czy mogę prosić o zmianę koloru stopki na regulaminowy? Ja wiem, że Holandii dobrze idzie w mistrzostwach, ale wątek się robi "łaciaty" przez pomarańczową stopkę.joelle napisał/a:To będzie dzień w kolorze pomarańczy :)
NAFO expansion is non-negotiable
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Kytutr napisał/a:Plus jest tak, że kiedy domofon jest nowoczesny, to można sobie otwierać drzwi kodem i wtedy nawet kluczy nie trzeba.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();