K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Pentax, zasadniczo.
ale w zamian dostajemy problem z Linuxempikolo napisał/a:Po prostu instalujemy jakiegoś prostego w obsłudze linuxa i mamy problem z wirusami z głowy.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
A warte kilka - kilkanaście tysięcy oprogramowanie spuszczamy w klozecie, oglądając, czy będzie fajnie wirować. I potem szukamy nowego, żeby je zastąpić. I jeszcze (jeśli uda się je znaleźć) inwestujemy, żeby się wdrożyć w jego obsługę. Fajniepikolo napisał/a:Po prostu instalujemy jakiegoś prostego w obsłudze linuxa i mamy problem z wirusami z głowy.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
pikolo napisał/a:Po prostu instalujemy jakiegoś prostego w obsłudze linuxa i mamy problem z wirusami z głowy.
Korzystamy z linuxa kiedy serfujemy w internecie, wtedy nie łapiemy wirusów.
PS ( a co to są tak w ogóle wirusy ? O_o)
kaSetka z zabawkami
K-m + DAL 18-55 + P-A 50/2 + gościnnie ;) DAL 50-200 i trochę szkieł m42.
Mój kąt w internecie link
catar napisał/a:A ja tak przypomnę niedawną lawinę wirusów
kaSetka z zabawkami
catar napisał/a:radzą sobie z wirusami dzięki funkcjom ograniczenia konta
kaSetka z zabawkami
skanowanie poczty, jeżeli skrzynka z Linuxem służy jako serwer pocztowyJasiek Matacz napisał/a:to po co tyle Antywirusow na Linuxa?
Pentax, zasadniczo.