Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:Trochę za daleko od brzegu mieszka.
Moja małżonka co roku jeździ do miejscowości Ostrowo między Jastrzębią Górą a Karwią. Jest w miarę spokojnie, nie czuć siedemnastoletniego oleju i ceny znośne. Do plaży 700 metrów, plaża ładna.
Yalin napisał/a:No tak, jeszcze muszę uściślić. Morze to ja mam na co dzień i to w nadmiarze. Wolałbym jezioro.
pozdrawiam Olgierd
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Yalin napisał/a:Wolałbym jezioro.
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:takie ogolne rady od poludniowcow sa dosc kuriozalne
dzerry napisał/a:Yallinowi chodzi o konkretny osrodek.
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Yalin napisał/a:nie mniej jednak dziękuję wszystkim również "południowcom"
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
rychu napisał/a:Yalin napisał/a:nie mniej jednak dziękuję wszystkim również "południowcom"
Co by podziękowania takie puste nie wypadły, to zapodam, no może nie tak znów konkretnie: jeź. Sudomie Sycowa Huta pod Kościerzyną. Wynajmowałem domek drewniany, piętrowy, na kurzej stopce, z własnym molo, łódką, rowerami, po prawej stronie od drogi nad wodą. MIał być ośrodek, ale cóż, cisza wręcz grobowa - wieczorem słychać było własny oddech, a psi du ..ami szczekali zza jeziora, do sklepu łodzią lub rowerkiem.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Maciek napisał/a:To co pokazał Yalin to trochę wygląda na za bardzo w centrum miejscowości.