karmazyniello napisał/a:A, skąd Ty to wiesz, hmmm
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Dobrą odpowiedzią na niewygodne pytania jest też "Koledzy mi mówili".joelle napisał/a:EDIT: Słyszałam "na mieście"
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
joelle napisał/a:No może niektóre imprezy tego typu takie są w rzeczywistości, ale łatwo je poznać po tym, czy interesuje się nimi policja czy nie.
joelle napisał/a:Nic nie wiadomo było do ostatniego dnia. Nawet jak taksówki podjeżdżały trzeba było okazać specjalną wejściówkę, żeby ktoś udzielił przy wejściu informacji czy to na pewno w tym miejscu.
♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
PK napisał/a:to legalna czy nielegalna ona jest ?
słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
PiotrR napisał/a:Dobrą odpowiedzią na niewygodne pytania jest też "Koledzy mi mówili".joelle napisał/a:EDIT: Słyszałam "na mieście"
pawcio napisał/a:No ale jak ma się nimi interesować skoro
joelle napisał/a:
Nic nie wiadomo było do ostatniego dnia. Nawet jak taksówki podjeżdżały trzeba było okazać specjalną wejściówkę, żeby ktoś udzielił przy wejściu informacji czy to na pewno w tym miejscu.
perl napisał/a:oo, karmazyniello ma podobne gusta muzyczne ;]
schranzu, minimalu i acidów tez sluchasz?
matb napisał/a:Tylko jeszcze wytłumaczcie mi czemu one są nielegalne?
perl napisał/a:imprezy rave maja to do siebie jednak, że ściągają rownież buraków z odkurzaczami na plecach, białe rękawiczki i gwizdki, co oczywiscie z muzyką techno nie ma nic wspolnego.
joelle napisał/a:takie imprezy są z pewnością bezpieczniejsze dla dzieciaków szukających wrażeń, powodują, że cieszą się one coraz większym powodzeniem.
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
ooo! od tego zaczynalem przygode z muzyka techniczna ;]karmazyniello napisał/a:sceny Detroit
mi juz sie przejadłkarmazyniello napisał/a:Aphex Twin
to juz nie te czasy, kiedy sie sluchalo klasyki ;]karmazyniello napisał/a:aż po klasykę
To, co wymieniłem, przeszkadza. Aha i jeszcze gołe klaty.karmazyniello napisał/a:Ech, taka kolorowa otoczka w niczym nie przeszkadza, bo ostatecznie to dla muzyki i niczym nieskrępowanego tańca się tam przyjeżdża.
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L