MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
pikolo napisał/a:Napisz ile potrzeba dziennie golonki, tłustego boczku, piwa, żuru, rolady, klusek, modrej kapusty, chleba ze smalcem, tłustego łososia, żółtego sera z dziurami czy brie.
CytatUżerałem się z nim 5m 20s. Wcześniej jeszcze go wyszorowałem w 35s, co jest bardzo ważne bo skórka może zawierać pleśnie i bakterie Salmonelli. Następnie pokroiłem półksiężyce w wąskie paski, które zmieszczą się w wyciskarce, co zajęło 2m 12s. Wyciskanie poszło szybko i zajęło 1m 55s. Łącznie spędziłem nad sokiem: 10m 02s (602s). Procentowo wyglądało to tak: obieranie: 53,1%, mycie: 5,8%, krojenie: 22,0%, wyciskanie 19,1%.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Dobrego Swiatla
Puszki, słoiki, worek na klamoty i protefix
Pacierza i piwa nie odmawiam...
A i owszem, piwo pszeniczne smaczne jest i zdrowe. Z traw jeszcze żubrówka nienajgorsza jest.pikolo napisał/a:soku z trawy pszenicy
Mniej forum, więcej focenia w plenerze.pikolo napisał/a:chciałbym zainicjować akcje zdrowszego trybu życia
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
pikolo napisał/a:Co to jest IU?
No reason to get excited.
D@dik napisał/a:Jak widzę,to wszelkie monotematyczne "cudowne" diety okazują się dla organizmu zabójcze... a to po białkowej siadają nerki itp itd...IMHO nic nie zastąpi diety MŻ połączonej z ruszeniem d........y z siedziska. .
YellowLabel napisał/a:Podaj wagę, wzrost, wiek, Twoją aktywność fizyczną, budowę ciała a napiszę Ci dietę po której będziesz zdrowy, zrzucisz parę kilo i nie przybierzesz znów szybko na wadze
YellowLabel napisał/a:ale pieprz***e.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
YellowLabel napisał/a:Podaj wagę, wzrost, wiek, Twoją aktywność fizyczną, budowę ciała a napiszę Ci dietę po której będziesz zdrowy, zrzucisz parę kilo i nie przybierzesz znów szybko na wadze.
"Living is easy with eyes closed"
15-35-70 ltd
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
Pentax ME Super, Program PLUS, k-x + kit 18-55, Tamron 70-300 Di LD Macro, Pentax SMC 50/2, Braun VarioZoom 340 SCA, no ale każdy od czegoś zaczynał:P
sołtys napisał/a:YellowLabel napisał/a:Podaj wagę, wzrost, wiek, Twoją aktywność fizyczną, budowę ciała a napiszę Ci dietę po której będziesz zdrowy, zrzucisz parę kilo i nie przybierzesz znów szybko na wadze.
czyżby "dobra dieta"??
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
YellowLabel napisał/a:
ale pieprz***e.
MŻ jest ok na krótki czas. Potem witam efekt jojo, niedobory składników potrzebnych do normalnego funkcjonowania itd itp.
Mówisz, że stosowałeś wiele wynalazków i nic nie przynosiło efektów. Jestem na 90% przekonany, że nie stosowałeś ich tak jak się powinno a podjadanie było bardzo powszechne :) Podaj wagę, wzrost, wiek, Twoją aktywność fizyczną, budowę ciała a napiszę Ci dietę po której będziesz zdrowy, zrzucisz parę kilo i nie przybierzesz znów szybko na wadze. Poza tym, będziesz mógł jeść wiele rzeczy a nie tylko wodę i sucharki, które kojarzą się z najlepszymi dietami :)
Dobrego Swiatla
Puszki, słoiki, worek na klamoty i protefix
Pacierza i piwa nie odmawiam...