NAFO expansion is non-negotiable
Autorefleksja zmusza mnie do pokuty
- no właśnietadeuszd2 napisał/a:elementy socjologii,ciut psychologii,troche z grubsza historii sztuki
Czyli logika formalna poszła gładko, a schody zaczęły się na teorii bytu?xneon napisał/a:miałem znajomą na filozofii i uciekła po I roku, choć sesje zdała - ilu ludzi tyle opinii :)
Doktor_Vincent napisał/a:Osobiście związałem się już z matmą bardzo platoniczną miłością i wybiorę sposób proponowany przez Yura, filozofia to jest to
CytatPowód prozaiczny, nie dostałem się na filmówkę
Doktor_Vincent napisał/a:O ile się nie mylę to w identycznej sytuacji znajduje się mój brat, który nie dostał się na filmówkę łódzką i poszedł na kulturoznawstwo
36. WWW
Kiedyś studiowałem kulturoznawstwo. I faktycznie - to jednak nie były studia na moją wątrobęKytutr napisał/a:Jedno jest więcej niż pewne: na kulturoznawstwie kultury picia się nie nauczysz
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.