Yashica Mat124, Canon 100d
 . To chyba na tym polega potęga zewnętrznych kart i ich kompatybilności. Albo ja tego nie ogarniam...
 . To chyba na tym polega potęga zewnętrznych kart i ich kompatybilności. Albo ja tego nie ogarniam...Yashica Mat124, Canon 100d

.
 .

Barwa niesamowita, wszystko brzmi tak soczyście i słodko, że...! W końcu słyszę przestrzeń między instrumentami i nic się nie zlewa w papkę. Śpiew, tak jakby ktoś stał tuż przede mną a nie gdzieś w tłumie albo zawinięty w naleśnik instrumentów. Na dzień dobry puściłem sobie Interlude 'avant que l'ombre' z koncertu Mylene Farmer na Stade de France. Usiadłem i myślałem, że się popłaczę..., że mój sprzęt tak potrafi zagrać... Potem na tapetę wrzuciłem Laisse le vent emporter tout, Point the suture i Rever, żeby zobaczyć jak brzmi góra jej głosu, a potrafi tak wejść, że aż mi się świder włącza w czterech literach i wtedy trzeba mocno spiąć poślady. To był skutek uboczny moich wspaniałych kart dźwiękowych (celowo nie piszę muzycznych). A teraz? Sama słodycz... siedzę rozluźniony, żaden mięsień ani drgnie. I jeszcze jedno... w końcu zero słyszalnych szumów na maksymalnej głośności. Jednym słowem odkrywam na nowo to czego słucham. Jak kupiłem wzmacniacz i monitory to było zaledwie liźnięcie. W tej chwili to już pełna penetracja
  Barwa niesamowita, wszystko brzmi tak soczyście i słodko, że...! W końcu słyszę przestrzeń między instrumentami i nic się nie zlewa w papkę. Śpiew, tak jakby ktoś stał tuż przede mną a nie gdzieś w tłumie albo zawinięty w naleśnik instrumentów. Na dzień dobry puściłem sobie Interlude 'avant que l'ombre' z koncertu Mylene Farmer na Stade de France. Usiadłem i myślałem, że się popłaczę..., że mój sprzęt tak potrafi zagrać... Potem na tapetę wrzuciłem Laisse le vent emporter tout, Point the suture i Rever, żeby zobaczyć jak brzmi góra jej głosu, a potrafi tak wejść, że aż mi się świder włącza w czterech literach i wtedy trzeba mocno spiąć poślady. To był skutek uboczny moich wspaniałych kart dźwiękowych (celowo nie piszę muzycznych). A teraz? Sama słodycz... siedzę rozluźniony, żaden mięsień ani drgnie. I jeszcze jedno... w końcu zero słyszalnych szumów na maksymalnej głośności. Jednym słowem odkrywam na nowo to czego słucham. Jak kupiłem wzmacniacz i monitory to było zaledwie liźnięcie. W tej chwili to już pełna penetracja  . To teraz trochę pomęczymy Within Temptation
 . To teraz trochę pomęczymy Within Temptation  .
 . 

No ale lekcja cierpliwosci sie przyda.
   No ale lekcja cierpliwosci sie przyda.K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
 i zaraz leci na allegro. Gra ładnie ale... wolę DACa
  i zaraz leci na allegro. Gra ładnie ale... wolę DACa  . Moim skromnym zdaniem karta gra ładnie więc sądzę, że powinieneś być zadowolony. Szumblasterów i innych wynalazków to ja już mam dość... Xonar bije je na łeb. Mowa oczywiście o stereo. Ale z tego co ludzie piszą to i wielokanałowo gra świetnie. Ja nie testowałem więc się nie wypowiem.
 . Moim skromnym zdaniem karta gra ładnie więc sądzę, że powinieneś być zadowolony. Szumblasterów i innych wynalazków to ja już mam dość... Xonar bije je na łeb. Mowa oczywiście o stereo. Ale z tego co ludzie piszą to i wielokanałowo gra świetnie. Ja nie testowałem więc się nie wypowiem.heheCrow napisał/a:Jak kupiłem wzmacniacz i monitory to było zaledwie liźnięcie. W tej chwili to już pełna penetracja

K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10

Crow napisał/a:GA P35 DS4.
Asusy się nie lubią z OSX. Najlepiej stawiać go na Gigabyte'ach.
Co znaczy, że nie działa? Nie umiesz wystartować z płyty instalacyjnej? Umiesz, instalujesz, ale podczas startu systemu masz panic kernel?
 A na notebooku Fujitsu-Siemens OSX śmiga, ale niestety sieć nie działa
  A na notebooku Fujitsu-Siemens OSX śmiga, ale niestety sieć nie działa   
 K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.