Sent  Dołączył: 06 Lip 2010
Sobota, okolice 13-14 w Bornem Sulinowie, młoda dziewczyna z Pentaxem. Ruszaliśmy T-54, więc oprócz paska nie widziałem dokładnie modelu :-P

Niemy  Dołączył: 22 Cze 2008
20 tego miesiąca w Międzyzdrojach na molo pentax podążał ze swoim właścicielem

apioo  Dołączył: 07 Paź 2008
Wczoraj na RockFestiwal'u w Cieszanowie zauważyłem 2 użytkowników Pentax'a, jeden z k-7 drugi z K-x lub k-m.

wojtek_84  Dołączył: 14 Sie 2009
Dzisiaj na stronie "gazeta.pl" - informacje lokalne z Wrocławia. W galerii do artykułu o warsztatach z fotoreporterami gazety wyborczej widać dziewczynę z Pentaxem.

Link do zdjęć

Ktoś poznaje ??
Jeżeli koleżanka czyta forum to może podzieli się wrażeniami z warsztatów ??

seweryn1  Dołączył: 11 Lip 2007
Piątek 20.08.2010 godz. ok. 12.30 Gdańsk przed Bazyliką Mariacką przechodził pan z pentaxem korpus coś w stylu k100, k200, km, byłem ze swoją trójką dzieciaczków i nie miałem jak zagadac, jeżeli to ktoś od nas to pozdrawiam.

Marooned  Dołączył: 14 Paź 2006
Sent napisał/a:
Sobota, okolice 13-14 w Bornem Sulinowie, młoda dziewczyna z Pentaxem. Ruszaliśmy T-54, więc oprócz paska nie widziałem dokładnie modelu :-P
O, mój don padre tam latał w tym czasie (fascynat militariów, często bierze udział w inscenizacjach śmigając swoim trójkołowcem).

Ja w sobotę we Wrocławiu widziałem młodego jegomościa z body i szkłem P, ale za szybko mi mignął by dostrzec szczegóły. Było to koło 2 krasnali pchających kulę jakoś wczesnym popołudniem. Też miałem P na szyi :)

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
Marooned napisał/a:

Ja w sobotę we Wrocławiu widziałem młodego jegomościa z body i szkłem P, ale za szybko mi mignął by dostrzec szczegóły. Było to koło 2 krasnali pchających kulę jakoś wczesnym popołudniem. Też miałem P na szyi :)

Byłem tam, ale było raczej koło 12.00-13.00 no i młody jegomość byłoby w stosunku do mnie dużym komplementem ;)
Pozdrawiam

Marooned napisał/a:
O, mój don padre tam latał w tym czasie (fascynat militariów, często bierze udział w inscenizacjach śmigając swoim trójkołowcem).

Może to on :-D http://picasaweb.google.p...305370634727666

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Aspius napisał/a:
młody jegomość byłoby w stosunku do mnie dużym komplementem
Sie masz, stary wapniaku? ;-)
Tak się nie kryguje, bo nie jesteś Grzegorzu wcale starszy ode mnie a mnie jeszcze czasem młodość rozpiera. Choć faktycznie - ostatnio jakby mniej.

xolox  Dołączył: 11 Paź 2008
A ja 22 w niedzielę byłem we wsi warszawa w godzinach 10-15 i widziałem kilka pentaxów.

Dembol  Dołączył: 26 Mar 2009
Dziś w Czarnolesie, w muzeum Jana Kochanowskiego około godz 17. Siedział na ławce z dziewczyną. Nie rozpoznałem modelu, ale po pasku rozpoznałem już z około 40 metrów :-P

matb napisał/a:
Aspius napisał/a:
młody jegomość byłoby w stosunku do mnie dużym komplementem
Sie masz, stary wapniaku? ;-)
Tak się nie kryguje, bo nie jesteś Grzegorzu wcale starszy ode mnie a mnie jeszcze czasem młodość rozpiera. Choć faktycznie - ostatnio jakby mniej.

nie no, mnie to rozpiera młodość cały czas.. a najbardziej w pasie ;)

birdm  Dołączył: 16 Mar 2010
W Karczmie Owczarnia w Zakopanem. Młoda dziewczyna z K20.

PK  Dołączył: 24 Maj 2008
Dembol napisał/a:
Siedział na ławce z dziewczyną. Nie rozpoznałem modelu(...)

Kandydat na cytat tygodnia :-P ;-)

kataryniarz  Dołączył: 19 Gru 2009
xolox: dokładnie w tym samym czasie zwiedzaliśmy - nie widziałem żadnego... byłeś bez aparatu ;-)

xolox  Dołączył: 11 Paź 2008
byłem na 100% z aparatem albo z dwoma :D Na jednym duży szeroki pasek Pentax (biały) a dfrugi standardowy z K10D. Widziałem kogoś z KXem lub KM ciemny model (aparatu).

Marooned  Dołączył: 14 Paź 2006
Aspius, tak tak, koło 12..13 - ale ów młodzikowi dałbym max 25 lat
Sent, pudło, ale jak masz podobne to może ustrzelimy ;-)

Marooned napisał/a:
Aspius, tak tak, koło 12..13 - ale ów młodzikowi dałbym max 25 lat

Patrzyłem na fotce, 12.22 .. albo był tam ktoś jeszcze, albo tak młodo wyglądam... ;)..
choć po głębszym zastanowieniu chyba był tam ktoś jeszcze ;)

Marooned napisał/a:
Sent, pudło, ale jak masz podobne to może ustrzelimy ;-)

Proszę bardzo, ale z fotek kuzyna: Motor 1 Motor 2

wkkenator  Dołączył: 06 Mar 2008
wczoraj, metro centrum, Pan Pentaksiarz jadący pod górę (ja jechałem w dół) prawdopodobnie strzelił mi zdjęcie z biodra (znaczy, z aparatu, ale nie dojrzałem znaków szczególnych modelu). Pozdrawiam ;)

Skocz do: