"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
k10 kitI+T 28-75, FA 50 1,4
CytatArt. 13. Minister właściwy do spraw wewnętrznych określi, w drodze rozporządzenia, warunki uprawiania turystyki, sportu, polowań i połowu ryb w strefie nadgranicznej, uwzględniając w szczególności możliwość wprowadzenia stałych lub czasowych ograniczeń w zakresie korzystania z wód granicznych oraz nałożenia obowiązku powiadomienia organów Straży Granicznej o planowanych czynnościach.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
roket napisał/a:
Jeżeli policjant pracujący na co dzień w strefie nadgranicznej nie potrafi przywołać okazać rzekomego przepisu to kto , to po co się powołuje na coś czego nie ma lub nie jest w stanie okazać .
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
H.M. napisał/a:Myślę, że sie czepiasz. Ty potrafisz z głowy wymienić wszystkie artykuły i przepisy, które stosujesz w codziennej pracy?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
H.M. napisał/a:Ty potrafisz z głowy wymienić wszystkie artykuły i przepisy, które stosujesz w codziennej pracy?
nie ma mnie w internecie
www.beskid-niski.pl
H.M. napisał/a:Ja uważam, że to jest niepotrzebne marnowanie energii i czasu
nie ma mnie w internecie
www.beskid-niski.pl
CytatWyobrażasz sobie sytuację, że każdy mający do czynienia z urzędnikiem państwowym będzie od niego żądał numerów, ustaw i zapisów?
H.M. napisał/a:Niektórzy mają z tego satysfakcje - bo zagiąłem urzędasa.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
H.M. napisał/a:tatsuo_ki, A kto tu pisał o dołku czy mandacie???
Dorabiasz fakty do idei.
roket napisał/a:Jak to jest ze strefą nadgraniczną , dziś miałem niemiłe zdarzenie Władza zażądała dowodu tożsamości ,oczywiście nie miałem bo i po co , no i zaczeło się usłyszałem że grozi mi mandat za nieposiadanie dowodu w strefie nadgranicznej
wojtek_84 napisał/a:Chłopaki w Bieszczadach obejrzeli sobie dowód i poszli, a gdybym go nie miał być może skończył bym wycieczkę na jakieś komendzie w celu wyjaśnienia :).
nie ma mnie w internecie
CytatChłopaki w Bieszczadach obejrzeli sobie dowód i poszli, a gdybym go nie miał być może skończył bym wycieczkę na jakieś komendzie w celu wyjaśnienia :).
Cytatusłyszałem że grozi mi mandat za nieposiadanie dowodu w strefie nadgranicznej
www.beskid-niski.pl
nie ma mnie w internecie
roket napisał/a:przypomina mi się pewne zdarzenie z lat wczesno 90-tych kiedy jadąc samochodem do Sandomierza zapomniałem dokumentów dowodu osobistego i prawa jazdy czyli wszystkiego portfel został na stole , miałem dwie kontrole drogowe ale żadnych sankcji z tego powodu nie doznałem ,wystarczyło powiedzieć prawdę.