gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
W niedzielę na turnieju rycerskim w Łęczycy widziałem dziewczynę w czapeczce "Tygodnika Powszechnego" z K-x-em, chciałem podejść i pogadać ale nie chciałem się przepychać przez tłum i przeszkadzać w widowisku (dodatkowo zostawiać małżonki :-) ), a później gdzieś zaginęła. Mignął jeszcze mi gość z Samsungiem (chyba GX-20).
Z mniej istotnych rzeczy widziałem jeszcze Nikosia D80, jakiegoś Canona i ze dwie Alfy.

PK  Dołączył: 24 Maj 2008
Dzisiaj w Lublinie w okolicach Placu Litewskiego około południa- zatrzęsienie ludków z Conanami. Czy nie było tam kogoś z forum ? :evilsmile:

Doktor_Vincent  Dołączył: 04 Lip 2009
PK, ja zawsze jestem, ale przyczepiłem sobie do body pasek od nikona (i już mi gumy zaczęły odchodzić), żeby wtopić się w tłum (podobno wtedy street łatwiej idzie) :mrgreen: :-B

PS nie żatruję :-D

Yura  Dołączył: 03 Kwi 2010
Doktor_Vincent napisał/a:
przyczepiłem sobie do body pasek od nikona

ta zniewaga krwi wymaga :evilsmile:

zipzip  Dołączył: 06 Sty 2010
Doktor_Vincent napisał/a:
przyczepiłem sobie do body pasek od nikona

Jak Cię spotkam będzie cięzko :-)

triger  Dołączył: 23 Lut 2009
W tegotygodniowy wtorek (tj. 24 września)
Platamonas ( :!: ) , przed hotelem "Kronos", k10/20 z tamronem jakowymś, Pan przez komórkę rozmawiał, więc nie podbijałem :-B

Premislaus  Dołączył: 28 Paź 2008
triger napisał/a:

czy chciałbyś o tym porozmawiać ? :evilsmile:

a tak na poważnie: Trzy pentaksy - k100, k10d, k20d na Zalewie Sulejowskim w ostatnią niedzielę (jeden mój) :mrgreen:

Premislaus napisał/a:
triger napisał/a:

czy chciałbyś o tym porozmawiać ? :evilsmile:

a tak na poważnie: Trzy pentaksy - k100, k10d, k20d na Zalewie Sulejowskim w ostatnią niedzielę (jeden mój) :mrgreen:

Zapomniałem dopisać, że o godzinie 16:50?

er_es  Dołączył: 27 Maj 2009
Chyba chodzi o to, że do 24 września jeszcze prawie miesiąc.

Ech w takim razie "pomylone misie" :-B chodzi o sierpień ofkors :roll:

suchotnik  Dołączył: 11 Mar 2010
Pozdrowienia dla spotkanego kilkanaście minut temu użytkownika Pentaxa, w Krakowie na ul. Starowiślnej :-B Niestety nie spytałem czy jest na forum gdyż tłumaczyłem jego koledze jak dotrzeć do ich hotelu ;-) W każdym razie impreza musiała być udana :-P Jeszcze raz pozdrawiam :-D

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Przed chwilą w Faktach TVN pokazywali Pentaksiarza ze Szczecina. Zbigniew Wróblewski - taki widniał podpis. Klubowicz?

Eustachy  Dołączył: 20 Paź 2007
jorge.martinez napisał/a:
Zbigniew Wróblewski - taki widniał podpis. Klubowicz?

Jak najbardziej, to Zbyszek W.

Blesso  Dołączył: 24 Wrz 2007
Serdecznie pozdrowienia dla posiadaczki Pentaxa K-x spotkanej podczas "punkowej rzeźni" jaka odbyła się w tyskim pubie Tawerna.
Uczciwie muszę przyznać, że inne systemy były w mniejszości, a ja "z obowiązku" nie omieszkałem zaprosić tejże panny, w nasze skromne progi.

el Burakos  Dołączył: 12 Gru 2009
jorge.martinez napisał/a:
3 sierpnia, Katowice, 3 etap Tour de Pologne.
Mignęły mi cztery osoby w trzech grupach z Pentaksami:

1) Na Mikołowskiej ok 17.30. Pan z rodziną. On cyfra, córka (?) ME Super z 50/1,7 (chyba).
2) Pod Spodkiem. Na bank nasz forumowicz, bo w polo forumowym w kolorach beżowo-maskujących.
3) Chłopak z długimi włosami, też w okolicach Spodka. Chyba miał K-x'a.

Ktoś się poczuł rozpoznany? :-)

zapomniałeś o mnie :evil: - nawet do was zagadałem 8-)

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Cytat
zapomniałeś o mnie - nawet do was zagadałem

No mialem na myśłi tych bez interakcji :-) Ty byłeś z interakcją :-B

teta  Dołączył: 28 Kwi 2006
Dwa tygodnie temu miałem taki dziwny przypadek w Londynie. Wszedłem do jakiegoś sklepu fotograficznego, a tam półki uginały się od Pentaksów. Było tam też dziewczę przecudnej urody napalone na kupno lustrzanki. Był tam też sprzedawca znacznie mniej urodziwy, ale za to miłośnik Pentaksa. Jak się tylko zorientowałem, że sprzedawca potrzebuje dodatkowych argumentów przeciwko C. i N., to niby od niechcenia wyjąłem z torby MEs z podpiętym Zenitarem 16/2.8. Sprzedawca od razu to zauważył, niemal wyrwał mi z ręki aparat, zamontował Zenitara do K-x i zrobił kilka fotek. Wrażenie było piorumujące. Nie wiem jak się to wszystko skończyło, ale kiedy wychodziłem, to dziewczę miało tylko jeden problem - jaki kolor aparatu wybrać, a kolorów było tam wiele :-D

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
teta, :-B trzeba nauczać niewiernych :evilsmile: :-B

Tehon  Dołączył: 08 Cze 2007
29 sierpnia, Gdańsk około 17:00, parada starych żaglowców. Chłopak z Pentaxem, modelu niestety nie rozpoznałem.

teta  Dołączył: 28 Kwi 2006
Londyn, sierpień 2010. Trafalgar sq. - dziewczyna z pięknym starym K 1000. Whitehall - zakonnica z K-m. Poza tym, to same C. i N., niestety :-(

Skocz do: