Pentax K-X + smc Pentax-DA L 18-55mm f/3.5-5.6AL
Cytat"Brak kontaktu, czas nadania przesyłki - TRAGEDIA, dopiero po napisaniu że powiadomi się policję pomogło ale może to jest sposób na tego człowieka. Osobiście nie polecam ale jak komuś się nie śpieszy i ma czas czekać ...."
"Nie polecam tego Allegrowicza, zapłaciłem za towar 14 dni temu i nic !!!, ani dostawy, ani zwrotu pieniędzy oraz całkowity brak kontaktu ( telefonicznego i mailowego ) szkoda słów i czasu. Bardzo odradzam zakupy w tym sklepie !!!"
"Otrzymany towar jest niezgodny z opisem: inny kolor aparatu. Towar został nadany dopiero po 3 tygodniach od wpłaty pomimo wyboru i zapłaty za opcję priorytetową. Całkowity brak kontaktu - sprzedający nie odpowiadał na maile i telefony."
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
zapraszam!
k3II, k20d, 10-20, 16-50, 85, 8, af540, yn560
moje oczy są oczami wariata...
CytatJERRYMOTORS (194) (Kupujący) Pozytywny śro 25 sie 2010 23:25:16 CEST 1192875681
REWELACYJNA TRANSAKCJA,SZYBKA WYSYŁKA I RZETELNY SPRZEDAWCA,POLECAM KAŻDEMU W 100% !!!
Dobrego Swiatla
Puszki, słoiki, worek na klamoty i protefix
Pacierza i piwa nie odmawiam...
D@dik napisał/a:No to masz Safian standardowe przygody z tym "sprzedawcą"....Brat mój kupił u niego kiedyś Canona G9 bodajże i też prawie zapomniał już o wpłaconej kasie... Osobiście się pofatygował do Kuźni Raciborskiej pod adres z przelewu...i dopiero towar dostał ,tyle że po lekkiej zadymie, bo towaru, który ten gość sprzedawał po prostu jeszcze nie miał.... Z kontaktem było tak samo: "wielki sprzedawca" podaje tylko GG i mail, którego nie odbiera.... Nie polecam.... Wpisz sobie w google SKLEP_CYFROMAN i też da się zauważyć, że problemy z nim mieli użytkownicy wszystkich systemów, bo temat rzetelności idzie na wszystkich forach...
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
safian napisał/a:allegro musi jakoś sobie z tym poradzić.
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Cytatnigdy by mi nawet nie przeszło przez myśl, żeby kupić tak drogi sprzęt od sprzedawcy z takimi opiniami
Cytattrzeba czytać komentarze przed tak poważnym zakupem
Paweł S.
K20D i coś tam jeszcze.
Nazwany napisał/a:safian napisał/a:allegro musi jakoś sobie z tym poradzić.
safian Jest to podstawowy błąd w rozumowaniu. Allegro jest od inkasowania prowizji od transakcji. Mnie usiłował oszukać jeden ze sprzedawców. Oszustwo polegało na tym,że towar (obiektyw) nie był zgodny z opisem. Postępowanie w allegro zakończyło sie stwierdzeniem, że strony mogą dochodzić swoich praw przed sądem powszechnym.Pozdrawiam!
PaweleS napisał/a:Tak sobie myślę, że to my kupujący często jesteśmy sami sobie winni robiąc zakupy w takich miejscach.
Pentax ME Super, Program PLUS, k-x + kit 18-55, Tamron 70-300 Di LD Macro, Pentax SMC 50/2, Braun VarioZoom 340 SCA, no ale każdy od czegoś zaczynał:P
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
suchotnik napisał/a:Przesyłka pobraniowa też nie jest pewna, raczej ciężko stwierdzić czy w paczce jest aparat czy np kilo ziemniaków a listonosz nie pozwala na otwarcie paczki. Najlepiej kupować po prostu u dobrych sprzedawców.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
CytatWygląda to tak przyjeżdża listonosz/paczkarz/lub na okienku otwieramy komisyjnie oglądamy towar jak wszystko jest ok podpisujemy płacimy i cieszymy się towarem.