Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
koralik napisał/a:Boję się tylko że Linuxa nie ogarnę
Blesso napisał/a:Windows XP - to myślę, że ten system będzie idealny.
koralik napisał/a:ClicoFantastico, obecnie mam Vistę której szczerze nienawidzę i boję się że 7 będzie tak samo mulić
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Robert K. napisał/a:przede wszystkim sprawdź dostępność sterowników pod windowsy. Jeśli się da, bierz... Win7
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Mam dokładnie to samo. Siedziałem rok na Viscie i było w miarę okej, teraz mam 7 od dobrych kilku miesięcy i wcale nie widzę dużej różnicy in plus...WuWu84 napisał/a:Jak nie rozumiałem biadolenia po wprowadzeniu Visty, tak teraz nie rozumiem zachwytu nad 7
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.