koralik napisał/a:ClicoFantastico, obecnie mam Vistę której szczerze nienawidzę i boję się że 7 będzie tak samo mulić
K10d, DA 18-55; DA 50-200; M 50 1:1,7; Helios 44M-4 2/58. Velbon Sherpa 600R/F
GX-20, Kit, A50/1,7; Yashica GX 35
CZ 85/1,4 - pierwszy w kolejce po Limitedach:)
roket napisał/a:Wydaje mi się że z Athlonami są czasem problemy w Linuksie ,to raczej pewne.
Bucik napisał/a:Niestety muszę przyznać, że to połączenie VISTA + XP. Usprawnione jądro z windowsa xp + polepszone i bardziej wydajne środowisko graficzne visty.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:A powiedzcie mi, czy w linuxie dalej trzeba mountować i odmountowywać każdą dyskietkę, dysk zewnętrzny czy płytę?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Zorka 4->Mz-5n->MX->MZ-S->K7->FF+L&L->kolejny FF+ART+L->ból pleców->Fudżik X-T1+KIT ;) plus lampy i piloty 622TX - pozostałość po systemie C
birdm napisał/a:Linux nie jest łatwy w ogarnięciu. Pamiętam moje początki gdzie z kartki przepisywałem podane przez kogoś komendy nie bardzo rozumiejąc ich znaczenie.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Enzo napisał/a:skopiować do konsoli znalezione tam gotowe polecenia i wcisnąć enter
tiaEnzo napisał/a:I jakież było moje zdziwienie gdy się okazało, że zamiast uczyć się czegokolwiek w temacie komend wystarczy wpisać w google dany problem, wejść pod link forum np. Ubuntu, skopiować do konsoli znalezione tam gotowe polecenia i wcisnąć enter
rm -rf /
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:rm -rf /
powodzenia
sudo rm -rf /
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
opiszon napisał/a:ale niektórzy może są
tym bardziej że to raczej ma trafiać właśnie do takich mało obeznanych osób, które takiej pomocy potrzebują
opiszon napisał/a:jasne - mamy rozplenione ubuntu, gdzie bez sudo się nie da
birdm napisał/a:A konsola jest co by nie było jakąś podstawową "funkcjonalnością" systemów uniksowych.
Enzo napisał/a:I jakież było moje zdziwienie gdy się okazało, że zamiast uczyć się czegokolwiek w temacie komend wystarczy wpisać w google dany problem, wejść pod link forum np. Ubuntu, skopiować do konsoli znalezione tam gotowe polecenia i wcisnąć enter Nie mówiąc już o tym, że właściwie do konsoli nie trzeba zaglądać bo wszystko mamy podane na tacy pod postacią odpowiednich dystrybucji.
ulrke napisał/a:Który Windows to potrafi?
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
ulrke napisał/a:Który Windows to potrafi?