ulrke napisał/a:Zainstalujesz system, zdatny do użytku, ze wszystkimi sterownikami w kilkadziesiąt minut z jednej płyty instalacyjnej Windowsa?
Też chcę mieć taką płytę
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
K-x + dwa kity + Helios 44M 58/2
PK napisał/a:ulrke, żeby nie było zbyt różowo nad płytką trzeba się trochę nabiedzić. Program zwie się nLite.
Znacznie lepiej zainstalować normalnie, wgrać sterowniki i podstawowe programy, skonfigurować i wykonać kopię zapasową 1:1.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
opiszon napisał/a:nie można bezmyślnie przeklejać - trochę zrozumienia też jest potrzebne
birdm napisał/a:Dajmy na to, że przestanie działać i sieć i wtedy jak na googlach sprawdzisz co wpisać w konsole?
PK napisał/a:Co zrobić jeśli padną X, albo internet ?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
plwk napisał/a:Poza skanerem, W7 64bit wszystko zainstalował z jednej płyty.
ulrke napisał/a:Moja przygoda z Windowsem zakończyła się na XP i ciągłej gonitwie za najnowszymi wersjami oprogramowania i sterownikami.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
ulrke napisał/a:Sterowniki (do karty graficznej) aktualizuję jakiś czas po pojawieniu się na stronie producenta. W końcu z jakiegoś powodu piszą nowe wersje.
ulrke napisał/a:Programy użytkowe (do słuchania muzyki, oglądania filmów, przeglądania internetu itp) też są aktualizowane. Teraz nie muszę przeglądać stron producentów, mam je w miarę regularnie paczkowane przez opiekunów projektów.
ulrke napisał/a:mam skrypt, który za mnie kompiluje wszystko
ulrke napisał/a:Do domowych zastosowań wystarcza
Także nie potrzebowałem żadnych dodatkowych sterowników. Płytka win 7 64 bit wystarczyła.plwk napisał/a:Poza skanerem, W7 64bit wszystko zainstalował z jednej płyty.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Ludzie mają potrzebę pogadania czasami nie istotny jest wątek ani jego treść , liczy się słowotok .Cytatdlatego ta cała dyskusja jest zupełnie bez sensu
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
romeoad napisał/a:ta cała dyskusja jest zupełnie bez sensu