Tak to jest jak się łamie prawo. Póki co obowiązku meldunkowego w Polsce nie zniesiono i należy przy pobycie dłuższym niż 3 dni zameldować się w miejscu pobytuPiotrR napisał/a:Mnie kiedyś jedni lepiej zrobili. Wysłali mi paczkę na adres, którego alledrogo nie podaje jako mojego adresu, ani którego ja nie nigdy im nie podawałem, a mianowicie na mój adres z danych w przelewie bankowym. Czyli, rzecz jasna, do domu rodzinnego "pół Polski dalej".
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Tak to jest jak się łamie prawo. Póki co obowiązku meldunkowego w Polsce nie zniesiono i należy przy pobycie dłuższym niż 3 dni zameldować się w miejscu pobytu
CytatA poza tym - skąd wiesz, że nie ma zameldowania tymczasowego?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Zapytaj żuli z dworca.CytatPóki co obowiązku meldunkowego w Polsce nie zniesiono
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
roket napisał/a:polega na tym że jak coś padnie w ciagu 12miesiecy ,to facet na własny koszt spróbuje naprawić sam
Pentax K-X + smc Pentax-DA L 18-55mm f/3.5-5.6AL
Fotografia jest nie zdrowa...
Dobry pomysł?
K-5 + 15/4 + 21/3.2 + 35/2.4 + 50/1.8 + 85/1.4 + 100/2.8 WR, tak?
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:Czy ktoś mi wyjaśni jak to jest, że mając inny adres zameldowania niż żona, nie mogę na poczcie odebrać poleconego dla żony na sam dowód, bez pokazywania papiera z meldunkiem tymczasowym
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
Wcale nie. Tylko się czepiammarucha napisał/a:Marudzisz...
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
k33l napisał/a:opiszon raczej nie powinieneś, przecież nie jesteś pewnie jedynym opiszonem w Polsce (oczywiście chodzi mi o twoje Imię i Nazwisko ). Choć przecież masz pewnie awizo w ręce co i tak nie daje podstawy do stwierdzenia że ty to ty.
| K-X SMC DAL 18-55 | Helios 44M-4 + M42 | statyw Velbon Sherpa 600 R/F |
http://zrowerem.pl - pozytywnie zakręceni....
opiszon napisał/a:
no właśnie - czy mogę polecone dla siebie odbierać, skoro adres na przesyłce nie zgadza się z adresem na dowodzie osobistym