Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Blesso napisał/a:A ta poprawka czym była spowodowana ? Bo mój translator nie potrafi się "doczytać" ;)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
espresso napisał/a:Świetnie to pokazuje rynek wtórny. Wystarczy porównać cenę nowego ze szkłem z drugiej ręki. Spadek wartości chyba jak w żadnym innym szkle.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
espresso napisał/a:Niebawem Ci podam własny, niech się ukaże nowa wersja sigmy 100-300/4Benek napisał/a:Chętnie zobaczę ile kosztuje (i gdzie można kupić) 60-250 z drugiej ręki.
espresso napisał/a:Benek napisał/a:
60-250 to chyba najlepsza gwiazdka będąca obecnie w sprzedaży na rynku
chyba tak. ale to niestety nie jest powód do zadowolenia.
PK napisał/a:Chyba nie. DA* 55/1.4
PK napisał/a:60-250 za Chiny nie otworzysz do 2.8
MacRayers napisał/a:Chyba nigdy w ręku DA*55 nie miałeś.... ale pewnie i tak wiesz lepiej bo gdzieś tam wykres zobaczyłeś.
MacRayers napisał/a:Zresztą, nie zamierzam prowadzić tego typu dyskusji ...
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Benek napisał/a:Podczas gdy 55 trzeba przymknąć do 2.8 żeby osiągnął użyteczne wartości.
Benek napisał/a:A ty miałeś w ręku 60-250? A może jego ostrość też znasz z kolorowych wykresików?
Benek napisał/a:Moja rada - najlepiej tego typu debilnych dyskusji po prostu nie rozpoczynaj.
plwk napisał/a:Wyluzujcie i okażcie sobie nawzajem trochę szacunku
Benek napisał/a:'Lepszość' tkwi chociażby w tym, że 60-250 jest ostry od pełnej dziury i to na każdej ogniskowej.
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...