nie ma mnie w internecie
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Najwazniejszy cytat z Kleina to "Fuck it!". [...]
wojtekk napisał/a:Ten materiał widziałem już kiedyś - warto obejrzeć
wojtekk napisał/a:Dziwię się, że nikt więcej nic nie napisał...
dzerry napisał/a:Najwazniejszy cytat z Kleina to "Fuck it!"
dzerry napisał/a:Ta prawda nie tyczy sie tylko fotografii, nawet nie tylko sztuki, ale każdej jednej dziedziny życia, od zwykłej rozmowy poczynając na drodze życiowej kończąc. Czy mozna cos z tym zrobic? Swiadomość to pierwszy krok, ale tak naprawdę dalej jest juz tylko zgryzota. Po 35 latach zycie, patrzac z czysto osobistej perspektywy, uwazam, ze albo z tym sie rodzisz, albo idziesz w tlumie, co najwyzej podskakujac co pare metrow, zeby rozejrzec sie dookola.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:
ja się niestety nie dziwię...
choć nie ukrywam, że miałem nadzieję, iż ktoś z lubiących komentować prace pokazywane w fotoprezentacjach słowami "ale to już bardziej grafika niż fotografia" wstanie i zakrzyknie: "lubieżniku! plugawcze! szatański pomiocie! opluwasz nas i podstawy naszej fotograficznej egzystencji! swoimi nieudolnymi próbami godzenia w fundamenty naszych poglądów ośmieszasz siebie i sobie podobnych! a tak w ogóle, to pokaż lepsze foty!"
tatsuo_ki napisał/a:tak ogólnie, to pewnie nikt się za bardzo tutaj wypowiadać nie będzie
nie ma mnie w internecie
dzerry napisał/a:Najwazniejszy cytat z Kleina to "Fuck it!". Te wszystkie dysputy, o ktorych pisze tasuo to tak naprawde przykrywka dla niemocy i przecietnosci.
nie ma mnie w internecie
wojtekk napisał/a:To nie prowokacja, to stymulacja! Dym... Tego dymu jest za mało.
(...)
Jesteśmy zbyt zmęczeni, znudzeni, zaspani; świat fotografii kończy się dla nas na gadżetach.
xrog napisał/a:Bo kij o nazwie "fuck it" ma dwa końce.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
CytatJeden koniec zawsze jest w mrowisku...
jorge.martinez napisał/a:tak samo jak katorgą jest łamanie oporu społczeństwa, środowiska czy czego tam jeszcze
jorge.martinez napisał/a:Coś mi ten luz i dystans pachnie doświadczeniem i wiekiem, a nie tylko immanentną swobodą myślową wielkiego artysty.
jorge.martinez napisał/a:Słowem: artysta tak czy tak spinać się musi
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:ja bym to trochę inaczej nazwał... artysta musi swoje przecierpieć... spinanie się to tylko jeden z rodzajów doświadczeń, które przechodzi człowiek w procesie twórczym...
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Dlatego nie dziwię się, gdy większość stoi jednak w opozycji do tego typu postaw, bo robi zdjęcia dla przyjemności, a nie po to by cierpieć katusze.
jorge.martinez napisał/a:bo robi zdjęcia dla przyjemności, a nie po to by cierpieć katusze
nie ma mnie w internecie
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7