Z-70, GX-20
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
Z-70, GX-20
i jak zwykle pojawia sie znikad grzegorzgr ze swoimi madrosciami..
czaszka napisał/a:drugiego komputera nie mam, dysk jest ewidentnie walnięty, podpiąłem inny, ale komp nadal się wyłącza.
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
Z-70, GX-20
czaszka napisał/a:dlaczego on się samoczynnie wyłącza ?
Z-70, GX-20
czaszka napisał/a:tak wiem, ale tak jak pisałem wcześniej, zasilacz też podmieniłem
umnie grafika i monitor na bank sprawne podejrzewam awarie płyty, tak na marginesiekomtur napisał/a:niestety, że płyta pada w sposób "niewidoczny
i jak zwykle pojawia sie znikad grzegorzgr ze swoimi madrosciami..
k33l napisał/a:Nie spotkałem się jeszcze z procesorem uszkodzonym na 50%, tzn działa ale błędnie. To jest część która działa albo nie działa (nie podkręcony oczywiście)
k33l napisał/a:Pamięć Ram również jest mało awaryjna.
k33l napisał/a:Jeżeli możesz to spróbuj jakiegoś LiveCD czy coś w tym rodzaju
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:nie zawsze działa
np jak miałem uszkodzoną kartę grafiki, to Ubuntu z LiveCD pracowało bez problem mimo że windows się sypał podczas ładowania
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Z-70, GX-20
GX10
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=19496 - zdjęcia do oceny
Z-70, GX-20