tatsuo_ki napisał/a:nie wyglądasz na tyle lat, ile masz...
Pozdrawiam
Arti
PK napisał/a:daśko, trolling- upierasz się, że ów człowiek ma rację, ktoś inny uważa inaczej. Proponowałem tylko ordalia - bez nich mamy tylko swoje przekonania i zerowe możliwości udowodnienia ich słuszności (jestem w grupie sceptyków, jakby się kto pytał).
[ Dodano: 2010-09-13, 14:52 ]
WojtekKawecki napisał/a:Oważam że zamiast tak ględzić od rzeczy najlepiej byłoby sprawdzić jakieś szkiełko.
Proponowałem wcześniej - jeśli bardzo wam zależy testujcie, miast ględzić po próżnicy.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
CytatŻadna liczba eksperymentów nie może dowieść, że mam rację: jeden eksperyment może pokazać, że jej nie mam.
— Albert Einstein
PK napisał/a:daśko, trolling- upierasz się, że ów człowiek ma rację, ktoś inny uważa inaczej. Proponowałem tylko ordalia - bez nich mamy tylko swoje przekonania i zerowe możliwości udowodnienia ich słuszności (jestem w grupie sceptyków, jakby się kto pytał).
PK napisał/a:daśko, nie szafuj tak trollami, bo ich Norwegia nie nadąży produkować.
ADestroyer napisał/a:Jako sprawca całego zamieszania, czyli umieszczenia nieopatrznie tego tematu na forum widzę, że niechcący wywołałem burzę w szklance wody! Zaprawdę nie taki był mój zamiar.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
PK napisał/a:ADestroyer, straszliwie mylisz pojęcia. Porównajmy to, do tego, co np. robisz ze zużytym papierem toaletowym... Czy to jest cenzura ?
technik219 napisał/a:Jak długo będziecie wałkować ten temat?
Cytat: "Biorąc pod uwagę wizualny aspekt tego zagadnienia, jest ono zbyt specyficzne w swojej strukturze obiektywnej, i wobec tego w ramach szowinizmu i abstrakcjonizmu absolutnie nie wchodzi w rachubę."
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
WojtekKawecki napisał/a:Ja od paru miesięcy testuję na co dzień Pentax-A 50/f2.0 i jestem zadowolony.
Cytat: "Biorąc pod uwagę wizualny aspekt tego zagadnienia, jest ono zbyt specyficzne w swojej strukturze obiektywnej, i wobec tego w ramach szowinizmu i abstrakcjonizmu absolutnie nie wchodzi w rachubę."
daśko napisał/a:
Tia
Zadzieram kiecę i lecę
technik219 napisał/a:Sam bym pojechał do Białegostoku, ale ode mnie to za daleko.
technik219 napisał/a:To nie zawracaj gitary, bo mieszasz, mieszasz, a sam nie wierzysz w te rewelacje
daśko napisał/a:W żadnej części wątku nie twierdziłem i nie twierdzę że p. Zygmunt ma rację Nie wiem, nie miałem szkieł po Jego zabiegach w ręku Jak będę miał, to będę mógł coś o nich powiedzieć
technik219 napisał/a:Wykręty, daj spokój już, namieszałeś, a teraz wykręcasz się czasem. Nie wierzę ci