joker333 napisał/a:obstawiam w ciemnoi ze to jakis zamiennik do k10 k20 a nie do samsunga ....tzn moze i bedzie pasował ale będzie widoczne to ze to z innego aparatu (niezbyt precyzyjne spasowanie)
eMZet napisał/a:joker333 napisał/a:obstawiam w ciemnoi ze to jakis zamiennik do k10 k20 a nie do samsunga ....tzn moze i bedzie pasował ale będzie widoczne to ze to z innego aparatu (niezbyt precyzyjne spasowanie)
Wiele wskazuje, że powyższe stwierdzenie jest uprawnione. Popatrz TU
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
eMZet napisał/a:Panowie generalnie różnice w kształcie gripów są naprawdę subtelne jak choćby wystająca część gripa która w Samie jest dłuższa,tak czy siak lepszym scenariuszem jest przeróbka w pełni funkcjonalnego battery gripa od K20.
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
Marcus napisał/a:O zmianę Samsunga na K-7 pytałem bo boje się, że za rok, dwa nie będzie już do niego części. W
Marcus napisał/a:Nie wiem po co teraz tak szybko nowe modele body wypuszczają.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Marcus napisał/a:Nie obraziłbym się jakby świat zwolnił![]()
Marcus napisał/a:Tylko co ja zrobię jakbym z nim upadł![]()
Marcus napisał/a:Po tych 11 miesiącach wygląda nadal jak nowy - nie ma żadnej ryski - niestety już 1400 zdjęć zrobiłem
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Marcus napisał/a:Tylko co ja zrobię jakbym z nim upadłalbo bym go upuścił. Ten aparat jest dla mnie bardzo cenny. Dwa lata na niego zbierałem.
Marcus napisał/a:Jeśli teraz np. nie sprzedam GXa to później grosze za niego dostane, to nie to samo co Pentax, który troszkę lepiej cenę trzyma. W tej chwili może bym 1800 zł dostał
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
Marcus napisał/a:Tylko co ja zrobię jakbym z nim upadł albo bym go upuścił.
Strona a tu PentaxGallery
Marcus napisał/a:Macie Panowie racje GX-20 zostaje - szkła dokupię.
Marcus napisał/a:Ten aparat jest dla mnie bardzo cenny. Dwa lata na niego zbierałem. Po tych 11 miesiącach wygląda nadal jak nowy - nie ma żadnej ryski - niestety już 1400 zdjęć zrobiłem
Marcus napisał/a:Po tych 11 miesiącach wygląda nadal jak nowy - nie ma żadnej ryski - niestety już 1400 zdjęć zrobiłem, a kiedyś na wakacje 14 dniowe miało się trzy rolki. Nie obraziłbym się jakby świat zwolnił![]()
Bo nie zna życia, kto nie pstrykał Zenitem...
D200+50/1.8+85/1.8+Falcon 8/3.5+SB-800+ME+MZ5n+Program A+Sonnar 180/2.8 MC+Tair 300/4.5+Helios 44m-4, 44m+Orestegor 200/4+Flektogon 20/4+Miranda 50 1:2+FA 28-80
5d, torba gratów...choć podoba mi się K-1
skalin napisał/a:mimo skalibrowania na biały jest średnio.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
skalin napisał/a:i powiadasz, że takie czary pomagają na kolorowe zafarby
skalin napisał/a:u mnie jak pewnie spostrzegłeś żółtaczka....
k-5+Pentax/Tamron 18>200