K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
Vera napisał/a::shock:
Nie wierzę.
Masakra
Zabiję się
K-x + dwa kity + Helios 44M 58/2
andrusz napisał/a:Olympus zaprzestaje produkcji obiektywów 4/3:
http://theonlinephotograp...rds-lenses.html
Skupiaja się na micro 4/3.
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
sorry za prymitywny przekłąd. Czyli Olek który z rynku dSLR nie potrafił wiele wyrwać dla siebie szuka sobie miejsca może to i dobrze. Choć żal mi osób, które siedzą w systemie, a nie stać ich na super profi szkła Olka.CytatWspomniał, że w Japonii, bezlusterkowce już zdobyły 40% rynku, i podkreślił, że Olympus ma dużą przewagę nad niektórymi z jego konkurentów w rozwoju tych systemów.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:wspomniał, że w Japonii, bezlusterkowce już zdobyły 40% rynku ...
Benek napisał/a:i ktoś idąc do MM lub innych idiotów zamiast Sony Alfa XXX wybierze jakiegoś bezlusterkowca.
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Sony A7 - w końcu święty grall
u mnie chyba fuji X100 wygra z canonowską 35 L. Ma być tańsze, mniejsze i ładniejsze, no i drugie body będzie w "gratisie" .Morg napisał/a:bezlusterkowiec nadal wygrywa
denvi napisał/a:u mnie chyba fuji X100 wygra z canonowską 35 L. Ma być tańsze, mniejsze i ładniejsze, no i drugie body będzie w "gratisie" .Morg napisał/a:bezlusterkowiec nadal wygrywa
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
k20d,k3 21Ltd,50-135*
Sony A7 - w końcu święty grall
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
rbucz napisał/a:choć dla dla mnie to też jest sprzęt pełen sprzecznośći - malutki korpusik z wielkim szkłem.. to już E-420 czy P K-x są lepszym pomysłem - wizjer optyczny to jest to, czego żaden wyświetlacz nie zastąpi (a może to ja ślepnę... )
i jedną gigantyczną jak dla mnie wadę. Nie da się robić zdjęć w ciemności...Kfan napisał/a:Moim zdaniem wyświetlacz ma sporo zalet, których nie ma wizjer optyczny:
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
Pozdrawiam
Michał
7.1-21.3mm 1:1.8-2.6 | 4.95-35.4mm 1:3.3-5.2 | 18-70mm 1:3.5-4.5 | 50mm 1:1.7 | 50-150mm 1:3.8