Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
wydaje mi się, że nie pomogło by nawet wjechanie takim ludziom na chatę z młotem udarowym i radosne rycie w podłodzeCytatI nie brutalnie, bo to nie o to chodzi żeby komuś krzywdę zrobić, ale żeby zaczął używać rozumu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Właściciel quada ? Niemożliwe. Te dwie rzeczy się wykluczają.perl napisał/a:ale żeby zaczął używać rozumu.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pentax LX
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Walka o teren cenny przyrodniczo, chroniony prawem.H.M. napisał/a:Życie gnojkom uprzykrzysz, tylko musisz się liczyć z tym, że oni będą się rewanżować...
Mało, mało, mało.H.M. napisał/a:Vide gość, który położył dość konkretne kłody i chaszcze na drogach do lasu, to mu tak chamsko las zryli, że sie załamał i odpuścił....
Z tego co słyszałem, policja ma to "gdzieś".Nazwany napisał/a:A taraz poważnie: co na taką eksploatację guada ma do powiedzenia miejscowa policja. Próbowałeś ich zainteresować?
Pentax LX
perl napisał/a:tego co słyszałem, policja ma to "gdzieś
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
I to jest wysoce prawdopodobne .CytatZ tego co słyszałem, policja ma to "gdzieś".
I tu należy zacząć się bać ,ponieważ znając policyjną pracowitość quady dalej będą orać las a mandaty posypią się wśród okolicznej ludności dla przykładu : to pan Władzio swoją WSK 123 będzie wieczorkiem wracał z grzybów trach mandat jest szkodnik lub Czesio właśnie wyremontował starego Komarka ale rura nieszczelna i pierdzi ,mandat przecież hałasuje .Cytatskarga do właściwego miejscowo Komendanta Wojewódzkiego Policji. Ma stosowne narzędzia do przymuszenia do pracy.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Ekajana napisał/a:Gdzieś mają spokój, przyrodę, bezpieczeństwo - liczy się kompulsywna rozrywka. A przecie można sobie rowerek kupić i też jest rozrywka niezgorsza.
i tu sie zgodzeEkajana napisał/a:Ale tu chyba potrzebne jest wywołanie poczucia, że jazda quadem po lesie wiąże się z realną i bolesną konsekwencją karną.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
oczywiście. Próbowałeś kiedyś MTB? Zreztą roerowa brać na tym forum myślę, że potwierdi trakcyjnoć welocypedu. Zwłaszcza, że gros je od niego uzalenionych.diplodok napisał/a:ty to na powaznie?
diplodok napisał/a:problemu by nie bylo gdyby lasy byly prywatne
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.