Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
perl napisał/a:3) Wydaje mi się że mój Passat to chyba w takim samym kolorze (LA5E) jak Passat Zdano - (tylko rocznik inny )
Jeśli by tak było, to uważam że to dodaje mojemu +30 do mocy i +20 do prestiżu wśród passatowców. Jeśli ktoś jest innego zdania, niech lepiej milczy.
perl napisał/a:Zaplanowałem że mojego licencjata na Uniwersytecie przekonwertuję na inżyniera na SWSZ, robiąc tylko różnicę programową.
z jednej strony można się cieszyć, że głodem nie przymierasz robiąc tylko foto (a jest jeszcze potomek jak dobrze kojarzę), a z drugiej strony - "smuteczek"perl napisał/a:2).
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
nie tylko w bagażniku. W calym samochodzie mam. Kupiłem antenę Pentagram http://allegro.pl/pentagr...1251871028.html więc mam internet wszędzieopiszon napisał/a:a masz internet w bagażniku
tiaaa... kierunek dokladnie ten sam ;]opiszon napisał/a:inżynier OŚ, czy coś innego
niedawno przeszukiwałem jobrapido i znalazłem coś bardzo fajnego w Poznaniu. Spełniałem warunki, ale nie wysyłałem CV, bo za daleko dla mnie jak na codzienne dojazdy do pracy.opiszon napisał/a:moja Kasia po EKO nie może nic znaleźć w zawodzie, bo do urzędów, to trzeba szeeeeeerokie plecy mieć, a my w Poznaniu żadnych nie mamy
Pentax LX
przerabiane - strasznie ciężko się dostaćperl napisał/a:staż do wydziału oś do UM
no ale w lesie chyba nieperl napisał/a:Kupiłem antenę Pentagram http://allegro.pl/pentagr...1251871028.html więc mam internet wszędzie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Można przekonać prywatnego przedsiębiorcę. Świetny argument to taki, że za staż płaci urząd pracy. A nie przedsiębiorca.opiszon napisał/a:przerabiane - strasznie ciężko się dostać
O jaaa! Specjalistycznie nie zapomniałem, żeby zostało!mygosia napisał/a:perl, a data wygaśnięcia, to gdzie?
Pentax LX