koralik napisał/a:I to jest ból że jakis głupawy serial ma większą oglądalność niz siatkówka ehhh.....
Gwiazdor napisał/a:No ale to tylko kilkunasu facetów rzucających się kawałkiem nadmuchanej skóry.
joelle napisał/a:Bo na mecze się jeździ
koralik napisał/a:Z ogromną przyjemnością bym pojechała ale niestety nie mogę, więc zostaje mi tylko telewizja
joelle napisał/a:Oby w doborowym towarzystwie Klimat musi być
M.W napisał/a:To jest jakiś Ku.....!!!!!!!!!!!! koszmar, gdzie mecz
♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
M.W napisał/a:Do domu !!!
Bravo
I teraz aż mi się ciśnie na usta "Lozano wróć!" ... na szczęście nie oglądałem dzisiejszego meczu bo bym chyba telewizor wyrzucił, ale z tego co mi opowiadano, to był to obraz siatkówki z przed Lozano, czyli niby zdolni, niby mocni ale bez wiary ... a tego nie lubię najbardziej. Żal straszny, bo przecież Ci ludzie nie zapomnieli jak się gra, a potrafią grać na naprawdę świetnym poziomie, więc co poszło nie tak? Jak się znów widzi te spojrzenia, jeden po drugim, zamiast zaciśniętych pięści ... niemoc, ehhhsculptor napisał/a:Układem grup nie można wytłumaczyć słabej psychiki. Trudno.
CytatPo raz pierwszy w tegorocznym mundialu kibice wyrazili w tak wyraźny sposób dezaprobatę wobec nieudolnej gry siatkarzy, którzy nie walczyli o zwycięstwo. Oprócz gwizdów, w trzecim secie spora część kibiców odwróciła się tyłem do boiska, a także skandowała: "błazny, błazny".
CytatObok Brazylii do następnej rundy awansowały zespoły Włoch i Niemiec, Serbii i Kuby, Czech i USA, Argentyny i Francji oraz Hiszpanii i Rosji.
rysiekll napisał/a:M.W, na szczęście następne mistrzostwa są u nas, a że wtedy już będziemy mieć przełożenie na decyzyjność w fivb, to takiego debilnego regulaminu na pewno nie będzie.
Oczywiście, że sędziowanie było skandaliczne, ale Włochom nie uznano tylko jednego gola, który na dodatek był strzelony po gwizdku. Co prawda po niesłusznie gwizdniętym spalonym. Ja rozumiem, że to było 8 lat temu, a historie lubią obrastać w tłuszcz i otoczkę, ale bez przesadyzmuBenek napisał/a:Co z tego, że taka Korea w 2002 r. weszła do półfinałów mundialu skoro w 1/8 pokonała Włochów którym sędziowie nie uznali trzech prawidłowo strzelonych bramek