joelle  Dołączyła: 28 Maj 2008
koralik napisał/a:
I to jest ból że jakis głupawy serial ma większą oglądalność niz siatkówka ehhh..... :-?

Bo na mecze się jeździ 8-)

koralik  Dołączyła: 16 Sty 2009
Gwiazdor napisał/a:
No ale to tylko kilkunasu facetów rzucających się kawałkiem nadmuchanej skóry. :-P

Ale fajnie rzucają tym kawałkiem skóry :mrgreen:

[ Dodano: 2010-09-30, 13:38 ]
joelle napisał/a:
Bo na mecze się jeździ 8-)

Z ogromną przyjemnością bym pojechała ale niestety nie mogę, więc zostaje mi tylko telewizja :-P

joelle  Dołączyła: 28 Maj 2008
koralik napisał/a:
Z ogromną przyjemnością bym pojechała ale niestety nie mogę, więc zostaje mi tylko telewizja :-P

Oby w doborowym towarzystwie :-) Klimat musi być ;-)

koralik  Dołączyła: 16 Sty 2009
joelle napisał/a:
Oby w doborowym towarzystwie :-) Klimat musi być ;-)

No oczywiście :mrgreen: :mrgreen: Cała knajpa ludzi :mrgreen:

M.W  Dołączył: 20 Sie 2008
To jest jakiś Ku.....!!!!!!!!!!!! koszmar, gdzie mecz :evil: :evil: :evil:

Benek  Dołączył: 18 Wrz 2008
M.W napisał/a:
To jest jakiś Ku.....!!!!!!!!!!!! koszmar, gdzie mecz :evil: :evil: :evil:

Brzydko jest kląć. Wystarczy poszukać:
http://meczyki.pl/

Jest też na Rai Sport 2 :-B
Polsat (polityka), szkoda gadać :cry:

[ Dodano: 2010-09-30, 22:41 ]
Nawet seta :cry:
Tragedia !!!

rysiekll  Dołączył: 10 Maj 2007
Oj bidnie to wyglądało ... no to jutro mecz o wszystko, bo wbrem wszelakim sugestiom nie wierzę że Brazylia odpuści mecz Bułgarom.

Na razie wszystko zgodnie z przewidywaniami. Brazylia zleje Bułgarię 3:0, a my ich pykniemy 3:1. :mrgreen:

4 set w plecy

[ Dodano: 2010-10-01, 17:57 ]
5 set w plecy

pawcio  Dołączył: 11 Maj 2007
żal patrzeć :cry:

Do domu !!!
Bravo :-B

sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
M.W, :-| :-?

To było do przewidzenia. Układem grup nie można wytłumaczyć słabej psychiki. Trudno. :-(

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
M.W napisał/a:
Do domu !!!
Bravo :-B

Gratulacje wygraliście .

sculptor napisał/a:
Układem grup nie można wytłumaczyć słabej psychiki. Trudno. :-(
I teraz aż mi się ciśnie na usta "Lozano wróć!" ... na szczęście nie oglądałem dzisiejszego meczu bo bym chyba telewizor wyrzucił, ale z tego co mi opowiadano, to był to obraz siatkówki z przed Lozano, czyli niby zdolni, niby mocni ale bez wiary ... a tego nie lubię najbardziej. Żal straszny, bo przecież Ci ludzie nie zapomnieli jak się gra, a potrafią grać na naprawdę świetnym poziomie, więc co poszło nie tak? Jak się znów widzi te spojrzenia, jeden po drugim, zamiast zaciśniętych pięści ... niemoc, ehhh :-(

Cytat
Po raz pierwszy w tegorocznym mundialu kibice wyrazili w tak wyraźny sposób dezaprobatę wobec nieudolnej gry siatkarzy, którzy nie walczyli o zwycięstwo. Oprócz gwizdów, w trzecim secie spora część kibiców odwróciła się tyłem do boiska, a także skandowała: "błazny, błazny".

Nawet Brazylia :shock:

Cytat
Obok Brazylii do następnej rundy awansowały zespoły Włoch i Niemiec, Serbii i Kuby, Czech i USA, Argentyny i Francji oraz Hiszpanii i Rosji.

http://www.sport.pl/siatk...a___gwizdy.html

M.W, na szczęście następne mistrzostwa są u nas, a że wtedy już będziemy mieć przełożenie na decyzyjność w fivb, to takiego debilnego regulaminu na pewno nie będzie.

rysiekll napisał/a:
M.W, na szczęście następne mistrzostwa są u nas, a że wtedy już będziemy mieć przełożenie na decyzyjność w fivb, to takiego debilnego regulaminu na pewno nie będzie.

Albo będzie jeszcze bardziej debilny. Taki, który w praktyce zagwarantuje nam minimum brązowy medal.

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Benek napisał/a:
Co z tego, że taka Korea w 2002 r. weszła do półfinałów mundialu skoro w 1/8 pokonała Włochów którym sędziowie nie uznali trzech prawidłowo strzelonych bramek
Oczywiście, że sędziowanie było skandaliczne, ale Włochom nie uznano tylko jednego gola, który na dodatek był strzelony po gwizdku. Co prawda po niesłusznie gwizdniętym spalonym. Ja rozumiem, że to było 8 lat temu, a historie lubią obrastać w tłuszcz i otoczkę, ale bez przesadyzmu ;-)
*puf*

Benek, jeśli o to chodzi my, Polacy, lubimy być uczciwi do bólu, szczególnie będąc gospodarzem ... wiec się nie obawiaj ;-)

Skocz do: