Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
alekw napisał/a:Bardzo spokojne, estetyczne fotografie. Osobiscie balbym sie robic taka fotografie, bo bylaby dla mnie zbyt prosta, zbyt malo drapiezna. Moze to wynika z jakiegos rysu charakteru, wiesz liryka vs epika![]()
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
wojtekk napisał/a:nie ukrywam - znajomy memu sercu sposób widzenia i rozumowania
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:no to jest nas dwóch...
nie ma mnie w internecie
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
karmazyniello napisał/a:zdjęcia które nam się z czymś silnie kojarzą i mają za zadanie nam przywracać pamięć chwil tych najbardziej ulotnych, tych momentów które są jak pył na czubku buta.
"Living is easy with eyes closed"
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Ten moment zaskoczenia, gdy nagle jeden szczegol sprawia, ze wracaja do naszego zycia przedmioty i miejsca, ktore wczesniej, wytarte milionami spojrzen kazdego dnia, staly sie niewidzialne.
sylwesto napisał/a:WOW! Dobre![]()
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
Też takie było moje pierwsze wrażenie. A może zakamuflowany gej (że sam jeszcze o tym nie wie)?radekone napisał/a:Myslalem ze to kobitka jest![]()
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:Też takie było moje pierwsze wrażenie. A może zakamuflowany gej (że sam jeszcze o tym nie wie)?
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:Będziesz się śmiał, ale fotografia też ma płeć. Te są jakieś takie rodzaju żeńskiego. To da się czasami zauważyć.
CytatA jego orientacja też mi "wisi".