Keek napisał/a:To ja juz nic nie rozumiem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Leszek_Pękalski
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:ponieważ znam osobiście Leszka Pękalskiego, nie mogę zostać biernym wobec wyraźnego braku szacunku wobec jego osoby okazywanego na podstawie szczątkowych jedynie informacji...
Służętatsuo_ki napisał/a:technik219, moim zdaniem mylisz się i to bardzo... ale w tym momencie to ja już idę na kolację, bom głodny... może trochę później się pożremy...
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
tatsuo_ki napisał/a:ponieważ znam osobiście Leszka Pękalskiego, nie mogę zostać biernym wobec wyraźnego braku szacunku wobec jego osoby okazywanego na podstawie szczątkowych jedynie informacji...
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
wojtekk napisał/a:Żenada.
Keek napisał/a:Piekne! Nie wiadomo czy to zycie czy kabaret. A zmiany orientacji seksualnej albo plci Ci nie zaproponowali? "Trans" zobowiazuje.
alekw napisał/a:Uwielbiam takie rady z d...
technik219 napisał/a:a po kiego grzyba wy się pytacie jakichś (...) czy im się podobają wasze zdjęcia
nie ma mnie w internecie
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dagio napisał/a:Sławek Fiebig, na swoim poddaszu, w otoczeniu "artyzmu" ze srednim formatem na ramieniu :)
tatsuo_ki napisał/a:
alekw napisał/a:Uwielbiam takie rady z d...
i wykazałem się odrobiną nadwrażliwości... tak czasem bywa, jak się czyta o kimś, kogo darzy się ogromną estymą...
wojtekk napisał/a:alekw napisał/a:A jezeli tak jak np. ja fotografuje zaledwie 5 lat, z czego ciut swiadomiej od 3 lat i w dodatku w weekendy. No to mam chyba prawo jarac sie tym FinePixem X100 za 6 tysiakow i wzdychac do M9???![]()
Prawo to masz, Aleksandrze, nie tylko do tego - tak jak każdy :)
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl