Patryk Blaut napisał/a:A tu interesująca budowla n którą natknąłem się w w centrum Phenianu (w trakcie prac jak mi się wydaje).
Link
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Patryk Blaut napisał/a:A tu interesująca budowla n którą natknąłem się w w centrum Phenianu (w trakcie prac jak mi się wydaje).
Link
Patryk Blaut napisał/a:Tu
Co to za obiekty waszym zdaniem? Na motorówki lub Kutry za duży ślad.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Z tego co pamiętam z jedynego swojego lotu samolotem ponad Morzem Śródziemnym, to średniej wielkości pływadła spokojnie zostawiają taki ślad - widoczny z samolotu liniowego, a toto trochę wyżej leci niż te 500 metrów, na które jest ta mapa ustawiona.Patryk Blaut napisał/a:Na motorówki lub Kutry za duży ślad.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
radekone napisał/a:Te samoloty to Tu-14
Yeti napisał/a:radekone napisał/a:Te samoloty to Tu-14
jesteś pewien ? ja już dawno nie interesuję się lotnictwem, ale to mi przypomina bombowce IŁ 28 które i nas (z trudem) latały.
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Zapewne drogi mają służyć za pasy startowe w razie potrzeby. A ubóstwo zapobiega natłokowi samochodów na ulicach - samoloty by się o nie rozbijały ...bEEf napisał/a:Phenian - prawie zupełnie puste, dzięsięciopasmowe ulice.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Pentax K-r - 10-20 l 30 l 55 l 85
Yashica Electro 35 GSN - 45
Mamiya 645E - 55 l 80
Yeti napisał/a:radekone napisał/a:Te samoloty to Tu-14
jesteś pewien ? ja już dawno nie interesuję się lotnictwem, ale to mi przypomina bombowce IŁ 28 które i nas (z trudem) latały.
Patryk Blaut napisał/a:
A nie stare śmigłowe Ił-38?