Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
PiotrB. napisał/a:Ostatnio zauwazylem, ze po informacjach na temat nowego aparatu, sporo ludzi rozczarowalo się.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
powalos napisał/a:No nie , ale na Allegro już jest!
danpe_ napisał/a:za cenę 1.5x jak nie więcej taką, jak zapowiedziana w jednym ze sklepów internetowych
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:
Na razie to ty jesteś rozczarowany . Tego K100D, moje łapki nie miały jeszcze przyjemności potrzymać, więc sprawa jest dla mnie otwarta
PiotrB. napisał/a:tylko, jak koledzy pisali, ze bedzie achy, ochy,
"Living is easy with eyes closed"
PiotrB. napisał/a:A tu co? nastepne proste zabiegi, liftingowe.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:No dobra. To teraz powiedźcie mi, czegoż to chcielibyście od aparatu entrylevel?
Dla mnie taki DL (nie licząc AFu) jest totalnie wystarczającą maszyną
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Michu napisał/a:No dobra. To teraz powiedźcie mi, czegoż to chcielibyście od aparatu entrylevel?
ME Super, LX, K10D + trochę szkła
psyt napisał/a:Ja chcialbym nowym K100D moc bez obaw robic zdjecia w lekkim deszczu albo na plazy w czasie duzego wiatru
K10D; LX
Vivitar S1 105/2,5; Sigma 135-400/4,5-5,6; D-xenon 18-55/3,5-5,6; SMC A 35/2,8; SMC A 28/2,8; SMC M 50/1,4 +parę innych
Metz 32 MZ3; Pentax 540 FGZ; Slik PRO 713 CF; Slik SBH 280