W sąsiednim wątku napisał serwis Apollo, że nie naprawia aparatów drogą mailową. Podobnie jest ze składaniem modeli.piotrek0001 napisał/a:poszukaj pomocy w necie.. na forum.. ktoś pomoże... :)
Niestety jest dokładnie odwrotnie. Heli są w zasadzie najtrudniejszym do opanowania rodzajem modelu latającegopiotrek0001 napisał/a:jak kupie heli to chyba nim jest łatwiej wylądować niż szybkim samolotem...
Wszędzie się nie da. Pisałem.piotrek0001 napisał/a:wszędzie / góry, nad wodą w mieście
Ale mało który wskutek uderzenia aparatem o wadze 2-3 kg z prędkością 80 km/h. To nie jest problem jak model Ciebie zabije. Problem jest jak zaczniesz latać modelem na ograniczonej przestrzeni i z braku umiejętności pilotażu uderzysz w pętające się pod nogami ciekawskie dziecko. Nawet mały heli elektryczny to jest 0,5 kg i wirnik o działaniu zbliżonym do piły tarczowej.piotrek0001 napisał/a:fotograficy też umierają.... chyba...
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Wszędzie się nie da. Pisałem.
K-30 10-20,8,70-300,50
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
piotrek0001 napisał/a:Chodź zastanawiajac się jeszcze nie wiem czy heli czy samolot... -_-
[ Dodano: 2010-12-09, 19:06 ]
Dada napisał/a:
Wszędzie się nie da. Pisałem.
da się.
mam obok siebie góry.. to wejde na nie i se polece...
mam też wode, jeziora , stawy, rzeki też polatam
mam lasy.. no może tam nie polatam :P
mam też miasto wejdę na dach jakiegoś wierzowca.. lub budynku.. np opuszczonego i se ... polece
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Dada napisał/a:Przy takim podejściu temat dla mnie jest zakończony.
opiszon napisał/a:oczy bolą
nie kupuj modelu a zaoszczędzoną kasę przeznacz na zestaw słowników
K-30 10-20,8,70-300,50
piotrek0001 napisał/a:nie mam czasu poprawiać błędów
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
Teos napisał/a:Poza tym podpisuję się oboma łapkami pod tym co napisał Dada, w tej zabawie bezpieczeństwo to podstawa.
K-30 10-20,8,70-300,50
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Meggido napisał/a:bo jeszcze napytasz sobie biedy.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Dada napisał/a:Przy takim podejściu temat dla mnie jest zakończony.
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Myślę, że podobne odpowiedzi byś dostał, gdybyś pytał o samochód w ten sposób:piotrek0001 napisał/a:a niby jak bym się pytał o samochód?
jeździj tylko na... autostradach ? a po górskich trasach już nie ? albo do lasu (przejeżdżać)
to to chyba oczywiste że trzeba uważać.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
K3III, K10D, Mz5N, DA 15/4, DA 21/3.2, F28/2.8, FA35/2, FA50/1.4, FA100/2.8, M135/3.5, M200/4, 18-55WR
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:Trzymajmy tylko kciuki, żeby puszczając ten model z wieżowca nie miał pecha i żebym ja w pobliżu nie był... A to jest niestety możliwe...
wiatr?piotrek0001 napisał/a:ale co do mać takiego jest że nie moge sobie polatać na górkach ?
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
Fafniak napisał/a:bardzo ciekawy temat...
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,