dpodlejski napisał/a:Krzysztofa Piskorskiego i jego cykl "Opowieści Piasków".
Ijon napisał/a:Nie pomerdało, chodziło mi właśnie o Ziemiańskiego. Tylko nie wiem czemu wszyscy wspominają o jego przeciętnej Achai, a nie o genialnych opowiadaniach? ;)
K200D, DA 18-55 II, DA 40/2.8 Limited, FAJ 75-300, Soligor 30DA
przerobiłem i polecam :) świetnie się to czyta.bbartlomiej napisał/a:Przerobił ktoś Fundację Asimova? Zastanawiałem się czy zaczynać.
Yashica Mat124, Canon 100d
POtwierdzalem. Czytalo mi sie swietnie. Przeczytalem chyba wszystko. Jednak po latach nie pamietam nawet w zarysie o czym w ogole jest caly cyklEldred napisał/a:świetnie się to czyta.
pozdrawiam,
dzerrry
Yashica Mat124, Canon 100d
bbartlomiej napisał/a:a któraś konkretniejsza jego książka? Na razie zdobyłem Ubik - najwyżej oceniana jego ksiązka na biblionetce.
bbartlomiej napisał/a:Przerobił ktoś Fundację Asimova? Zastanawiałem się czy zaczynać.
No reason to get excited.
ulro napisał/a:
China Mieville "Dworzec Perdido" i inne książki z cyklu Bas-Lag. Nie jest to SF, raczej fantastyka, ale wybitna.
ulro napisał/a:
Niezłe są też książki z cyklu Uczta Wyobraźni wydawnictwa MAG, choć ciężko je przypisać do jakiegoś konkretnego gatunku. Polecam np. "Akwafortę" K.J. Bishop.
ADestroyer napisał/a:Keek napisał/a:K.W. Jetter "Blade Runner 2"
Dzień rozliczenia? Jest jeszcze tom 3 - Noc Replikantów...
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
Sicor 23/3,5|Porst 135/2.8| Zenitar K-2/50|gogol bordello
www.kamerom.pl