Canon 1Ds Mark II | 35/1.4L | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2.0L | 580EX II
www.abjphotography.com
Pozdrawiam
dtox napisał/a:dzis zauwazylem...jest na kazdym zdjeciu...
Obrazek
co to jest? brud czy wada aparatu?
zalamany jestem :(
- Co widzi optymista na cmentarzu?GRZESIO napisał/a:jak krzyżyk to amen.
www.abjphotography.com
Jarek Dabrowski napisał/a:-Co widzi optymista na cmentarzu?
- Same plusy.
www.abjphotography.com
dtox napisał/a:ten złom ma 4 dni...
jaka bedzie procedura reklamacji?
zabiora go do testow i co dalej? ile to bedzie trwalo?
!@#$% jestem
www.abjphotography.com
dtox napisał/a:potestuje i jak dalej bedzie to czeka mnie wizyta w sklepie...i nie wyjde bez nowego body :)
MieCz napisał/a:Niestety mam to samo - niebieski krzyżyk - zawsze niezmiennie w tym samym miejscu.
W sumie to mnie wali czy to hot czy det bo mi świeci, a już w powiększeniu 1:1 na monitorze jest widoczny. Żeby było śmieszniej mam takowe 2.
Powiedzcie czy aparat nadaje się do wymiany czy nie.
Obrazek
Romek napisał/a:dead jest generalnie rzecz ujmując biały, to hoty przybierają kolorowe barwy
K-5II |P 18-135 | P 12-24 | S 30/1,4 | T 70-200 |
MieCz napisał/a:Powiedz chłopie co chcesz mi powiedzieć bo Cię nie rozumiem. Mam się cieszyć czy płakać? Hoty=fajnie, deady=źle czy na odwrót?
K10D z DA 18-55 i 50-200, filtry, itp.
Romek napisał/a:dtox napisał/a:potestuje i jak dalej bedzie to czeka mnie wizyta w sklepie...i nie wyjde bez nowego body :)
Spokojnie, jak kupiłeś go w grodzie Kraka w Saturnie lub MM, to masz dwa tygodnie na zgłoszenie problemu i bez łaski powinni Ci wymienić aparat na inny egzemplarz, jeżeli nie w tych dwóch d€żych sklepach to się pospiesz, bo z reguły po siedmiu dniach ( o ile zaklepaleś sobie taką rzecz) już nie chca z Tobą o ew. wymianie gadać, kierując Cię tylko na serwis, a to może potrwać nawet ponad miesiąc.
www.abjphotography.com