aimsouth napisał/a:a zamiast niego we wszelkich wyprawach towarzyszy mi mój nowy nabytek - kasetka
"Living is easy with eyes closed"
zorzyk napisał/a:PS. Smakowała Ci :kawa: ? Nie wiedziałem tylko, czy z cukrem, czy z mlekiem
Bomber napisał/a:kłosy żyta mi się najbardziej podobają, napisz czym fociłas i przy jakich parametrach.
aimsouth napisał/a:Na tym zdjęciu: http://img527.imageshack....mgp0786cle1.jpg ostrość ustawiałam na modelce,
Ż jest P... p.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Computers are not inteligent. They only think they are.
Parowóz, widziałem parowóz!!!
This article was written on recycled paper by hand, using only natural inks and pigments that were gathered by virgins during the full moon.
This article was written on recycled paper by hand, using only natural inks and pigments that were gathered by virgins during the full moon.
mygosia napisał/a:gezeb, ale mi chodzi o to, czy trzeba się dużo natrudzić, żeby to szklane denko oderwać. Pewnie się tnie diamentam, albo cuś.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pemigan napisał/a:Wytrzymale to jest wbrew pozorom, butelki wytrzymale sa, nawet bez denka.
plwk napisał/a:owinięciem sznurkiem nasączonym denaturatem a następnie podpaleniem.
mygosia napisał/a:Nigdy nie próbowałam!
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron