K10D. I statyw :)
mygosia napisał/a:Jak chcesz się tam dostać?
romeoad napisał/a:mygosia napisał/a:Jak chcesz się tam dostać?
Teraz są promocje na tanie loty do Tibilisi, więc dostać się to nie problem, o ile nie zestrzelą po drodze
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
radekone napisał/a:romeoad napisał/a:mygosia napisał/a:Jak chcesz się tam dostać?
Teraz są promocje na tanie loty do Tibilisi, więc dostać się to nie problem, o ile nie zestrzelą po drodze
Kumpel podroznik hardkorowiec lecial do Gruzji przez Kijow, ale jemu moglo sie to oplacac bo ze Szkocji lecial. Opowiadal mi troche i polecal, kochaja nas tam podobno. Turystow brak, wszyscy chca cie zapraszac do domu albo placic za ciebie. Choc to wiadomo, zalezy od czlowieka - jak sie ubierzesz w europejski skafander i bedziesz wygladac i zachowywac sie jak ufolud to na integracje nie ma szans.
Jak sie nie dostane na studia to we wrzesniu chce leciec do Gruzji albo do Iranu
wziąć dodatkowy tydzień bezpłatnegoAn_wrocławianka napisał/a:Tylko jak to zmieścić w dwóch tygodniach urlopu??
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
H.M. napisał/a:Z Polski przez Kijów jest dobre połączenie - nie widze w tym żadnego hardcoru.
H.M. napisał/a:
Ufolud to zorganizowany europejski turysta z kompaktem i szortami w kolorze ekri
radekone napisał/a:
Ufolud to zorganizowany europejski turysta z kompaktem i szortami w kolorze ekri
K200
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
potwierdzam! jest boskie! opijałem się tym jak goopi bo upały były :)Vera napisał/a:świetne piwo Ursus
Mi też nie. Za to spotkaliśmy wielu uczynnych Rumunów. W nocy zwiedzaliśmy za friko wielką kopalnię soli z przewodnikiem, który tam kiedyś pracował. Parkowaliśmy samochód przez tydzień za darmo jak ruszyliśmy na rowery, a miły pan jeszcze nas do knajpy zaprosił i jakiejś fajnej pripalanki dał - bo w górach zimno miało być...[i było]Vera napisał/a:niczego jej nie ukradli.
K200
An_wrocławianka napisał/a:No dobrze, ciesze się ze Wam się podoba ten pomysł, ale może jednak jakieś konkrety? Tzn ktoś był w jakimś fajnym miejscu, o którym nie piszą przewodniki (tym bardziej ze przewodników nt Gruzji jest jak na lekarstwo).
Wymienię na informacje o Maroku
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:An_wrocławianka, wpadnij może Tu, jest tam również forum którego zasoby warto przewertować.