Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Namawiałem ich na niego, nawet się podobał. Ale mieli mniejszy budżet na cyfrówkę. A Sony, to W35Fafniak napisał/a:a ja się zakochalem w a30 pentaxa - taki fajny maly czarny![]()
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
sylwiusz napisał/a:Tak, ta swiadomosc marki Sony jest wszechobecna, szczegolnie wsrod starszego pokolenia, ktore mialo TV i sprzet audio Sony. Na szczescie w dobie internetu to się zmienia, jak komus cos się podoba to sprawdzi sobie bez problemu czy warto to kupic czy nie, mlode pokolenie nie jest juz pod takim wrazeniem marki Sony jak starsze.
sylwiusz napisał/a:Tak, ta swiadomosc marki Sony jest wszechobecna, szczegolnie wsrod starszego pokolenia, ktore mialo TV i sprzet audio Sony. Na szczescie w dobie internetu to się zmienia, jak komus cos się podoba to sprawdzi sobie bez problemu czy warto to kupic czy nie, mlode pokolenie nie jest juz pod takim wrazeniem marki Sony jak starsze.
Ta druga opcja.tom napisał/a:przeciesz nasze pentaxy nie maja matrycy sony :P czy ja o czyms nie wiem?
Raczej wszystkie cyfrówki mają ich matryce. Wyjątek to Fuji i DSLR Canona. Nie wiem, jak z kompaktami C.tom napisał/a:przeciesz nasze pentaxy nie maja matrycy sony :P czy ja o czyms nie wiem?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
tom napisał/a:przeciesz nasze pentaxy nie maja matrycy sony
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
tom napisał/a:czy ja o czyms nie wiem?
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
PoważnieMichu napisał/a:Olki miały matryce Kodaka
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
K-5IIs, K-5, K10D+D-BG2+KatzEye+0-ME53
DA10-17/3.5-4.5, DA12-24/4, FA31/1.8 Limited, FA35/2, FA43/1.9 Limited, FA50/1.4, FA77/1.8 Limited, DFA100/2.8 Macro, DA*200/2.8
AF-540 FGZ